Antena 3 CNN High Tech Site-ul de filme și seriale online Vplay.ro, pus sub sechestru

Site-ul de filme și seriale online Vplay.ro, pus sub sechestru

Site-ul de filme și seriale online Vplay.ro, pus sub sechestru
Sursa foto: sursa: playtech.ro
17 Feb 2016   •   18:44

Site-ul de filme si seriale online Vplay.ro se află acum sub sechestru, în urma unei acțiuni a Parchetului de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție, potrivit playtech.ro.

În 2012 cei de la MediaPro au sesizat Consiliul Național al Audiovizualului în legătură cu nu mai puțin de 42 de site-uri care difuzau filme si seriale online fără a respecta anumite legi. Printre acestea se numărau și Vplay.ro și Serialepenet.ro. Acum acțiunile îndreptate împotriva site-urilor de acest fel continuă, iar domeniul Vplay.ro a fost pus din nou sub sechestru. Site-ul, cunoscut pentru varietatea de film si seriale pe care le pune la dispoziția utilizatorilor, pare a fi subiectul unui dosar al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică, însă, pentru moment, mai multe informații nu sunt disponibile.

Nu doar Vplay, ci și serviciul Vplus a fost blocat. Pe site apare următorul mesaj: ”Acest nume de domeniu este sechestrat în conformitate cu dispoziţiile art.249 din Codul de procedură penală”. Articolul respectiv face referire, din câte se pare, la condiţiile generale de luare a măsurilor asigurătorii. Conform alineatului 2, ”măsurile asigurătorii constau în indisponibilizarea unor bunuri mobile sau imobile, prin instituirea unui sechestru asupra acestora”.

În cazul în care vă numărați printre cei afectați de această acțiune, merită să aveți în vedere faptul că Netflix vă oferă posibilitatea de a beneficia de tot conținutul său în mod gratuit timp de o lună.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close