Antena 3 CNN High Tech Vreţi să cumpăraţi un televizor? Cele mai mari capcane din magazine

Vreţi să cumpăraţi un televizor? Cele mai mari capcane din magazine

Vreţi să cumpăraţi un televizor? Cele mai mari capcane din magazine
10 Feb 2016   •   15:57

Dacă vreţi să cumpăraţi un televizor nou, este bine să vă uitaţi cu mare atenţie la produsul pe care îl achiziţionaţi. În magazine şi pe internet sunt foarte multe produse capcană, cu preţuri aşa-zis reduse, specificaţii tehnice eronate sau care au fost folosite în regim non-stop în spaţiile comerciale şi în birouri. Primul şi cel mai important sfat este să verificaţi în detaliu
specificaţiile televizorului. Asta pentru că, de cele mai multe ori, managerii magazinelor de IT&C trec cu litere mari caracteristici pe care produsul nu le are. E o stratagema importată din Occident, relatează GadgetReport.ro.

Pentru a nu vă trezi acasă cu un televizor care credeaţi că este 4K şi este de fapt Full HD, solicitaţi vânzătorului sa vă dovedească cu acte acest lucru. Atenţie, nu există standardul 4K Ready, această sintagmă fiind folosită pentru a vinde, de fapt, televizoarele FHD la preţ de UHD.

Asta mai cu seamă că unii comercianţi «uită » să prezinte fişa tehnică a produsului la achiziţie, mizând pe faptul că multi clienţi intră în “febra” cumpărăturilor şi uită să se informeze sau nu se pricep.Intraţi şi pe site-ul producătorului, înainte de a-l cumpăra. Veţi afla dacă nu cumva este un televizor dintr-o generaţie mai veche şi care este vândut la acelaşi preţ cu cele noi.

Citiţi continuarea pe GadgetReport.ro

×
Subiecte în articol: televizor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close