Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 octombrie. Scorpionii trebuie să se detaşeze de...

Horoscop 10 octombrie. Scorpionii trebuie să se detaşeze de...

Horoscop 10 octombrie. Scorpionii trebuie să se detaşeze de...
Sursa foto: Foto: zastavki.com
10 Oct 2015   •   08:24

Berbec

Programul propus pentru zilele acestui final de saptamana poate fi modificat fie datorita starii sanatatii tale, fie datorita unor activitati profesionale care iti cer efort prelungit. Dozeaza-ti atent timpul, resursele fizice si mentale, pentru ca exista un risc major de neplaceri. Cere sprijinul unui coleg apropiat la serviciu. In privinta sanatatii se recomanda odihna, dieta potrivita, dar si programarea unor consultatii de specialitate.
 
Taur
Se pare ca nevoile tale afective sunt accentuate la sfarsitul acestei saptamani. Insa, cei dragi, cei din partea carora astepti iubire nu sesizeaza ce anume doresti tu si pe deasupra, si-au propus alte planuri de realizat in aceste zile libere. Detaseaza-te de segmentul amoros, fii intelegator cu ceilalti, iar pofta de iubire si emotie o poti satisface fie printr-un hobby, fie iesind in lume cu prietenii apropiati. 

Gemeni
Ocupa-te de gospodarie si stai mai mult de vorba cu membrii familiei in acest weekend. Este rost de a rezolva multe activitati domestice restante, de a afla informatii interesante despre cei dragi si pentru a stabili planuri comune. Exista si posibilitatea aparitiei divergentilor de opinie si a discutiilor zgomotoase, insa cu putin efort, bunavointa si deschidere sufleteasca vei depasi totul cu bine. 

Citeşte horoscopul integral pe jurnalul.ro.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close