Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 octombrie. Apar probleme de natură amoroasă, financiară şi sentimentală

Horoscop 13 octombrie. Apar probleme de natură amoroasă, financiară şi sentimentală

Horoscop 13 octombrie. Apar probleme de natură amoroasă, financiară şi sentimentală
13 Oct 2015   •   09:20
Zi de marti destul de plina in materie de evenimente neasteptate pentru toti nativii zodiacului. Apar probleme de natura amoroasa, financiara si sentimentala. BERBEC – horoscopul zilei de marti, 13 octombrie

Zi de marti destul de dificila pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca incearca din rasputeri sa cada la pace cu persoana iubita. Ar trebui sa isi dea seama ca daca nu sunt sinceri nu vor reusi sa isi rezolve problemele.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 13 octombrie

Taurii, pe de alta parte, traiesc momente pline de pasiune alaturi de persoana iubita. Insa, nativii acestei zodii dau de o serie de probleme de natura financiara care nu ar trebui lasate sa se agraveze.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 13 octombrie

Zi de marti minunata pentru nativii din Gemeni! Au parte de vesti minunate din punct de vedere financiar si le cresc sperantele cu privire la posibilitatile ce se arata pentru viitor. Persoana iubita le este alaturi in tot ceea ce intreprind.

RAC – horoscopul zilei de marti, 13 octombrie

Si racii se bucura de unele dintre cele mai bune vesti in ceea ce ii priveste, din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii intra pe un fagas care le va aduce armonie si stabilitate.

LEU – horoscopul zilei de marti, 13 octombrie

Leii reusesc sa duca marti la bun sfarsit o serie de planuri care au demarat de ceva vreme. Persoana iubita isi manifesta mandria fata de ei si de realizarile pe care le au.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 13 octombrie

Fecioarele traiesc o experienta destul de neplacuta marti. Nativii acestei zodii incearca sa faca in asa fel incat sa treaca cat se poate de repede peste probleme, insa acest lucru se dovedeste a fi mai greu de facut decat s-ar fi asteptat.

Continuarea pe Lyla.ro




×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac marti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close