Antena 3 CNN Horoscop Adevărul ascuns depre femeile din viața lui Condrea

Adevărul ascuns depre femeile din viața lui Condrea

Adevărul ascuns depre femeile din viața lui Condrea
de M.Z.    |    04 Iun 2016   •   19:48

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este de părere că între Dan Condrea - fostul patron Hexi Pharma - și Laura Georgescu, prima lui soție, a fost o căsătorie din interes, și nu una din iubire.

”A fost căsătorie pe interes, e clar: ei spun că au făcut firma, că au atâția bani, ei nu vorbesc despre altceva. (...) Banul la ban trage, iar căsătoriile pe interes se rup când oamenii se trezesc că sunt doi străini total”, a comentat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Astfel, Dan Condrea și Laura Georgescu, prima lui soție, ”s-au trezit doi străini care făceau bani”, este de părere bioenergoterapeutul Fecioru.

Laura Georgescu și Uliana Ochinciuc sunt singurele femeie care cunoșteau secretele din viața lui Dan Condrea, fostul patron al Hexi Pharma.

Numerologul Mihai Voropchievici a spus sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, că cele două femei era puternice, iar Uliana Ochinciuc, după cifra de destin, este mult mai puternică decât fosta soție a lui Condrea.

”El nu a acceptat lângă el femei slabe”, a adăugat numerologul Mihai Voropchievici.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close