Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Caracterul femeilor, dezvăluit de ziua naşterii, cu Lidia Fecioru: "Femeile născute pe 17, sunt credincioase şi pot ierta chiar şi cea mai mare trădare"

Caracterul femeilor, dezvăluit de ziua naşterii, cu Lidia Fecioru: "Femeile născute pe 17, sunt credincioase şi pot ierta chiar şi cea mai mare trădare"

Bioenergoterapeutul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care este caracterul femeilor în funcţie de data naşterii.

Caracterul femeilor, dezvăluit de ziua naşterii, cu Lidia Fecioru: "Femeile născute pe 17, sunt credincioase şi pot ierta chiar şi cea mai mare trădare"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2016   •   19:48

Ce caracteristici au femeile în funcţie de ziua din lună în care s-au născut. De exemplu, ce o deosebeşte pe o femeie născută în ziua de 7, de una care s-a născut în ziua de 19. Lidia Fecioru a oferit mai multe explicaţii.

Femeile născute pe data de 1 sunt femei inventive si mari creatoare, cred cu toată fiinţa în forţa lor şi au mare putere de convingere şi nu suportă când li se pun piedici, nu acceptă sfaturi necerute şi nici nu se amestecă în treburile altora. Muncesc singure şi au trăsături de dictatoare. Cele născute în data de 2, sunt fiinţe romantice, deştepte, bune gospodine, creatoare, pictoriţe, esteticiene, se bazează mai mult pe ceea ce simt, îşi ascultă instinctul, caută spiritualitate, au plăceri mai mult spirituale decât fizice”, a povestit Lidia la Adevăruri ascunse.

Iată caracteristicele şi pentru celelalte reprezentante născute în celelalte zile ale lunii:

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close