Antena 3 CNN Horoscop Ce cadouri vor bărbaţii în funcţie de zodie?

Ce cadouri vor bărbaţii în funcţie de zodie?

Ce cadouri vor bărbaţii în funcţie de zodie?
Sursa foto: Foto.my-man.ro
31 Iul 2015   •   15:00

Cauţi cadoul perfect pentru el? Răspunsul se află în semnul lui de zodiac. Află în continuare ce l-ar bucura pe bărbatul Taur sau ce nu ar trebui să îi cumperi niciodată unui Săgetător!

Fie că este iubitul, soţul, fratele, tatăl, colegul sau prietenul tău cel mai bun, de fiecare dată când se apropie ziua lui de naştere intri într-o pană acută de idei, scrie my-man.ro, care vine cu câteva idei.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Despre el:

Nativii bărbați din zodia Berbecului sunt printre cei mai activi dintre noi. Le place aventura, caută mereu provocări, sunt firi foarte competitive si se iau la trântă cu oricine pentru un pariu la care nici nu te-ai fi gândit.

Adoră să facă mișcare, să fie in natură, fără a fi neaparat pretențioși în ceea ce privește condițiile ori mediul în care se desfășoară lucrurile. Pentru ei, adrenalina contează! Pentru că fac parte din primul semn zodiacal, bărbatul Berbec preferă darurile inovative, noi, despre care nu mulți au auzit.

Cadourile potrivite pentru bărbatul Berbec
vin din sfera sportului, a acțiunii,  nonconvenționalului si a lucrurilor practice. Iată câteva idei: Rucsac pentru drumeții, Set de poker & cărți de joc, Un patent multifuncțional

Nu îi oferi niciodată: Un obiect de decorațiuni interioare, luxos sau prea abstract, care nu va rezona cu personalitatea lui – nu va ști unde să-l pună sau cum să-l aprecieze la adevărata valoare.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Despre el:

Bărbatul Taur nu este atât de fioros pe cât ai crede, este iubitor, protector, și mai are ceva: e legat de Pământ și iubește stabilitatea! Dacă rezumăm în două cuvinte nativul Taur, cele mai nimerite ar fi: atitudine și stil. Taurului chiar îi place să fie răsfățat cu daruri! Vestea bună este că nu e chiar atât de greu de mulțumit, dacă va primi ceva din zona lui de interese.

Cadouri preferate de bărbaţii din zodia Taur: o sticlă de vin vechi de colecție, sau o altă băutură fină, oferită într-o cutie pictată manual, trabucuri cubaneze, Cd-uri chillout, produse de îngrijire personala, etc.

Nu îi oferi niciodată: un set de scule pentru acasă! Nu se va supăra, nici nu va strâmba din nas (e prea elegant pentru a te pune într-o situație stânjenitoare), îți va mulțumi frumos, după care îl va pune bine…undeva de unde nu va fi mișcat prea curând.

Citeşte articolul complet pe my-man.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close