Antena 3 CNN Horoscop Cele mai rele femei din zodiac. Vezi de cine trebuie să te ferești

Cele mai rele femei din zodiac. Vezi de cine trebuie să te ferești

Cele mai rele femei din zodiac. Vezi de cine trebuie să te ferești
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Mar 2018   •   16:51

Zodia în care se naşte fiecare femeie influenţează şi... gradul de răutate al acesteia. Vă prezentăm un top 3 al celor mai rele femei, în funcţie de zodie. 

1. Scorpion

Deosebit de răzbunătoare, femeia Scorpion este fixată pe secrete, nu uită şi nu iartă. Scorpioanca este suspicioasă, explozivă şi obsedată de control pe toate planurile. Îşi satisface orgoliul umilindu-i pe ceilalţi, iar o înfrângere verbală din partea ei va fi mai rea decât o bătaie cruntă. Femeia Scorpion este manipulatoare şi şantajistă şi va face orice să ajungă în vârful piramidei. Însă, pe de altă parte, este o femeie încrezătoare şi rafinată, prietenoasă, dar totodată rezervată. Este empatică şi ar merge până în pânzele albe pentru cei dragi. E o femeie care i-ar citi Biblia dracului şi acela ar asculta-o, informează adevarul.ro.

2.Femeia Peşti

Regină a dramei, femeia din zodia peşti se află şi ea printre cele mai rele semne zodiacale. Cu o personalitate naivă, peştoaica este foarte promiscuă, iar o relaţie stabilă nu o împiedică să îşi facă de cap. Se minte singură că aventura din ziua respectivă este singura ei iubire adevărată, chiar dacă focul pasiunii a ţinut doar o oră. Pare o adevărată martiră, complet neajutorată şi nepământeană, dar are structură de oţel.  Când se enervează, atacă violent, după care se retrage în umbrele adâncurilor. Adevărata ei vocaţie este să cicălească bărbatul de lângă ea şi preferă să îşi plângă de milă în loc să discute raţional. Îi plac circul şi certurile.  Cu toate acestea, femeia Peşti este foarte altruistă, devotată şi înţelegătoare. Simte nevoia să îi salveze pe cei aflaţi la ananghie şi este o romantică desăvârşită, care are nevoie de un cavaler care să o protejeze de lumea rea. 

3. Femeia Fecioară

Nimic nu este suficient de bun pentru femeia Fecioară. Aceasta este de obicei pisăloagă, critică, răutăcioasă şi cârcotaşă. Spune lucrurilor pe nume, este bârfitoare, egocentrică şi foarte uşor de iritat. Obsedată de mărunţişuri, are talent să dea sfaturi pe care nu i le cere nimeni cu o autoritate şi o viziune greu de tolerat. Femeia Fecioară este tipicară şi obsedată de ordine şi disciplină, deşi de cele mai multe ori casa ei arată vraişte, ea fiind prea ocupată să facă liste cu ce are de făcut.  Calităţile ei cele mai de preţ constau în blândeţea de care dă dovadă uneori şi grija pentru cei din jur. E cu picioarele pe pământ şi crede în dragostea adevărată.

×
Subiecte în articol: zodii femei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close