Antena 3 CNN Horoscop Cele trei zodii care vor plânge de Sfântul Valentin

Cele trei zodii care vor plânge de Sfântul Valentin

Cele trei zodii care vor plânge de Sfântul Valentin
19 Ian 2018   •   16:59

Ziua de Sf. Valentin se apropie, iar îndrăgostiţii au început să intre în febra pregătirilor. Cadourile pentru partener sau parteneră sunt în minţile celor care vor să-şi surprindă perechea.

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiţilor se anunţă una specială, vor fi şi unele zodii care vor plânge. În continuare îţi prezentăm care sunt cele trei zodii care vor plânge de Valentine's day, scrie spynews.ro.

Berbec

Chiar dacă nu vi se întâmple să vă supăraţi de obicei, atunci este posibil ca acest lucru să se întâmple şi să strice puţin atmosfera în relaţia voastră. Încercaţi să fiţi înţelegători unul cu celălalt pentru ca astfel lucurile să se reaşeze în viaţa voastră.

Scorpion

Se poate să nu vă înţelegeţi, iar problemele să vină chiar din anumite lucruri mărunte. Poate cadoul la care te-ai gândit nu este cel potrivit, astfel că înceracă să-ţi tragi partenerul de limbă
pentru a afla ce vrea cu adevărat, iar astfel ai putea să depăşeşti lacrimile într-o zi atât de specială.

Peşti

Se anunţă o Zi a Îndrăgostiţilor nu prea frumoasă, asta şi pentru că amândoi sunteţi impulsivi şi faceţi anumite lucruri la nervi. Cel mai bine ar fi să lăsaţi fiecare de la voi dacă vreţi ca ziua să fie una frumoasă. Aţi putea să vă faceţi o surpriză unul altuia, iar neînţelegerile nu o să mai aibă loc.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close