Antena 3 CNN Horoscop Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodie. Vezi cea mai echilibrată dietă

Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodie. Vezi cea mai echilibrată dietă

Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodie. Vezi cea mai echilibrată dietă
Sursa foto: Pixabay
14 Dec 2017   •   17:33

Alimentația corectă este secretul care îți asigură sanatate și o viață bună. Există o legatură între semnul zodiacal și stilul alimentar, așa că există alimentele potrivite fiecărei zodii.

Berbec

Nativul acestui semn zodiacal este un aventuros în ceea ce priveste alimentele. Este mereu dispus să încerce alimente noi și este atras de tot ceea ce este exotic. Berbecii iubesc condimentele și plante proaspete și nu rezistă în fața mâncărurilor calde.

Punctul slab: alimentele crocante, cu multe ingrediente aromatice. Dă-i să ronțaie săratele și l-ai anihilat. Aromele preferate: lamaia, frunze de mentă și scorțișoara, informează femeia.ro.

Taur

Taurul iubeste mâncarea gustoasă, ca aceea pe care o mănâncă la mama acasă. Tradiționalist și comod, nu-i plac experimentele gastronomice. Nu-i place mâncarea de tip fast-food, este un mare mâncător de mere și struguri, îi plac prăjiturile de casa și bomboane.

Punctul slab: iubeste grasimile animale, pe care le consuma, uneori fără limită. Un borcan cu smântână îl face fericit, iar slăninuța de casă este idealul. Aromele preferate: pătrunjelul, leușteanul.

Gemeni

Gemenii nu pot sa trăiasca fără hamburgeri și pizza, dar mănânca mereu cu foarte mare placere portocale, grapefruit, piersici și legumele proaspete.

Punctul slab: gogoșile și ciocolata.Un geaman devine sclavul tau pentru o gogoață caldă, iar pentru ciocolată poate să ucidă, zâmbind. Aroma preferata: iubeste mirosul și gustul cafelei proaspete.

Rac 

Aceasta este zodia nativilor care iubesc mâncarea făcută în casa. Pentru ei dragostea trece prin stomac, iar bunica era cea mai bună bucătareasa din lume. Țin minte mâncarea cea mai bună pe care au mâncat-o și unde, și sunt mari șanse să se îndrăgosteasca de cel/cea care a pregătit-o. Sunt amatori de macaroane, creme și prajituri de casa, nu rezista în fata produselor de patiserie și a prajiturilor cu crema. Sunt mari mâncători de pâine.

Punctul slab: fructele de mare și pestele. Sunt modelați după vorba care spune: „nici o masă fără pește!”. Aroma preferata: scortisoara și vanilia.

Leul

Leii sunt mari amatori de carne, consumă legume rar și doar dacă sunt foarte bine gătite. Leul este una dintre cele mai cheltuitoare zodii cand vine vorba despre mancare. Leii ar trebuie sa consume multe alimente bogate în fier, dar nu doar carne. Daca esti leu mănâncă nuci, alune, stafide.

Punctul slab: o supa fierbinte. Idealul înseamnă o supa de pui, cu multa carne, puține legume și găluști mari, foarte mari! Aroma preferata: coaja de portocala.

Fecioara

Nativilor zodiei le plac mancarurile pregatite cu atentie, din ingrediente simple. Fecioarele isi savureaza mancarea. Cele mai recomandate alimente pentru nativii zodiei sunt legumele fierte, salatele, cereale integrale, merele și bananele.
Punctul slab: alimentele condimentate și alimentare care sunt preparate cu mult ulei. Le place mancarea atat de condimentata incat este periculos sa-i saruti dupa masa! Aroma preferata: vanilia.

Balanta 

Acesta este zodia nativilor care sunt fericiti cand sunt lasati sa faca mancare. Le place să se „joace” cu mâncarea, iubesc să găteasca si, de cele mai multe ori ceea ce fac este bun, sănătos și arată foarte bine. Balantele sunt mari amatoare de sucuri proaspete din fructe, știu să facă o salata din orice și se pricep sa puna în valoare legume.
Punctul slab: lactatele și bauturi dulci. Aroma preferata: ghimbir și cuisoare.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuti pentru placerea de a manca preparate picant. Le plac teribil ardeii iuti, usturoiul și condimentele tari. Le place ciocolata și alimentare care produc senzatii. Portocalele, cartofi prajiti, ciresele, lamile și salata verde sunt alimente recomandate pentru ei. Scorpionii nu inteleg ce inseamna aceea o dieta vegetariana și sunt dependenti de carne.


Sagetator

Nativii zodiei sunt dependenti de ciocolata și de dulciuri, în general. Iubesc gustările calde, prajelile și mâncărurile picante și combinatiile între amar și sărat, acru și dulce. Lamaile, rosiile, usturoiul și ceapa sunt cele mai bune alimente pentru ei.

Punctul slab: alimentele picante și aromate. Visul lor este sa manance în fiecare zi mancare indiana. Aroma preferata: sofranul.

Capricorn

Este o zodie a echilibrului. Capricornilor le plac mancarurile simple, gustoase, care sunt pregatite pentru a mentine stare buna de sanatate. Le plac salate și dulciurile, legumele și mai ales nucile. Nu sunt mari amatori de fructe. Rabdatori prin excelenta, nu sunt foarte incantati sa stea în bucatarie, dar daca trebuie sa faca ceva pentru cei dragi o fac mereu cu placere.

Punctul slab: ciocolata și inghetata. Fac parte din categoria celor care dezvolta dependenta pentru dulce. Aroma preferata: cacao.

Varsator

Aerieni, acestor nativi le place sa aiba o bucatarie foarte bine dotata, desi nu prea stau prin bucătarie. Le plac legume cu frunze, salate verzi și aperitive. Ei prefera gustari ușoare și alimente sănătoase. Diete recomandate includ fructe uscate, citricele și cereale.

Punctul slab: aromele combinate, pana la ciudatenie și bizarerie. Uneori sunt singuri care pot manca ceea ce creaza!
Aroma preferata: cuisoare și flori de tei.

Pesti

Nativii zodiei sunt dependenti de fructe și legume. Vegetarieni prin vocatie acestia au nevoie de alimente bogate în fier. Iubesc cartofii și sunt în stare sa găteasca în zeci de feluri aceeasta legumă. Mari amatori de peste și fructe de mare și adora bucataria chinezeazca.

Punctul slab: cartofii prajiti. Daca pedeapsa lor ai fi sa manance doar cartofi prajiti, nu ar protesta. Aroma preferata: toate citricele.

×
Subiecte în articol: dieta alimentatie zodii
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close