Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 decembrie. O zi influențată de două energii puternice. Ce trebuie să știe fiecare zodie

Horoscop 1 decembrie. O zi influențată de două energii puternice. Ce trebuie să știe fiecare zodie

Horoscop 1 decembrie. O zi influențată de două energii puternice. Ce trebuie să știe fiecare zodie
01 Dec 2016   •   08:26

Ziua de miercuri pare să fie una agitată, din punct de vedere astrologic, conform consultantului în astrologie Dezideriu.

Acesta scrie că există două energii care primează de 1 decembrie și explică influențele pentru fiecare zodie.

Astfel, în prima parte a zilei, comunicarea este influențată pozitiv, dar a doua parte a zilei pare să fie ceva mai relaxată:

BERBEC – Ești pe val azi, reușești să te faci remarcat pentru talentele tale și mai acumulezi puncte de popularitate. De altfel, sunt zile în care ar trebui să te concentrezi pe imagine, pentru că acum poți să faci ajustările pe care le dorești.

TAUR – S-ar putea să te macine niște situații legale, poate s-au încurcat niște documente, niște contracte pe undeva și îți dau bătăi de cap. Nu te agita prea tare, ia-le pe rând, mergi pe firul problemei și vei descoperi și soluția.

GEMENI – Nu ești în cea mai bună formă astăzi, dar ai ocazia să pui la punct niște situații încurcate. Încearcă să gândești în perspectivă, nu acționa doar pe bază de impuls.

RAC – S-ar putea să cunoști niște oameni interesanți zilele astea, oameni care să îți fie de ajutor pe viitor. Păstrează o distanță de protocol, dar nu te transformă în stană de piatră.

LEU – Ai de dus niște negocieri la locul de muncă, sau poate e nevoie de o strategie nouă în munca ta. Oricum ar fi, azi ai multă treabă și nici azi nu ești foarte vesel.

FECIOARĂ – Nu ești foarte creativ astăzi, deci ar fi mai bine să te ocupi doar de ce știi tu să faci mai bine, fără să improvizezi. Rigoarea ta va fi apreciată astăzi.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close