Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 16 decembrie. Cine sunt cele mai avantajate zodii

Horoscop, 16 decembrie. Cine sunt cele mai avantajate zodii

Horoscop, 16 decembrie. Cine sunt cele mai avantajate zodii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Dec 2017   •   23:07

Horoscop, 16 decembrie. Ziua de azi se afla sub influenta trigonului Soare-Uranus, care favorizeaza producerea unor evenimente neobisnuite. De asemenea, acest trigon impulsioneaza inventivitatea si ingeniozitatea si poate contribui la descoperiri sau creatii inedite ori neconventionale. La nivel macro este posibil ca autoritatile si institutiile sa adopte masuri surprinzatoare dar care sunt bine primite de mase.

Horoscop, 16 decembrie. Berbec: Inspiratia si creativitatea va pot fi foarte folositoare la locul de munca sau in afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de acest context favorabil pentru a rezolva chestiuni dificile intr-un mod original! Sfaturile unei persoane mai in varsta din familie v-ar putea ajuta sa evitati greseli costisitoare. Ar fi bine sa nu ii faceti reprosuri partenerului de viata si sa aveti mai multa rabdare cu membrii mai tineri ai familiei.

Horoscop, 16 decembrie. Taur:  Contextul astral al zilei este favorabil realizarilor importante pe plan social si din punct de vedere material. Va recomandam sa profitati de ocaziile care apar azi, pentru ca aveti sanse sa obtineti castiguri frumoase. Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea problemelor casnice pe care le-ati amanat in ultima vreme. In relatiile cu famila ar fi bine sa dati dovada de rabdare si diplomatie.

Horoscop, 16 decembrie. Gemeni: S-ar putea sa intampinati dificultati la locul de munca sau in afaceri, din cauza unei probleme financiare care va impiedica sa va puneti planurile in aplicare. Va recomandam sa va pastrati calmul, fiindca altfel riscati sa aveti probleme de sanatate din cauza stresului. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane apropiate care incearca sa va redea buna dispozitie.

Horoscop, 16 decembrie. Rac: Este posibil sa simtiti nevoia sa spargeti monotonia si sa faceti ceva iesit din comun. Puteti incerca un gen nou de distractie, cu conditia sa nu implice riscuri serioase. Este o zi buna pentru a face diverse schimbari in locuinta sau pentru a calatori. Va sfatuim sa nu cheltuiti sume mari fara sa va consultati cu partenerul de viata, pentru ca altfel riscati sa se ajunga la cearta.

Horoscop, 16 decembrie.  Leu: Aveti ocazia sa faceti o schimbare importanta in plan profesional sau in afaceri. S-ar putea sa fiti avansat la locul de munca sau sa va pregatiti sa incepeti o afacere noua. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit din cauza ca schimbarile din activitatea profesionala risca sa va lase mai putin timp pentru viata de familie. Va sfatuim sa nu luati hotarari in graba, ca sa nu regretati mai tarziu.

Horoscop, 16 decembrie. Fecioară: In prima parte a zilei este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o persoana apropiata si sa fiti nevoit sa va schimbati programul. S-ar putea chiar sa plecati intr-o calatorie. Va puteti baza pe intelegerea si sprijinul partenerului de viata, care va ajuta sa treceti mai usor peste dificultatile zilei. Va sfatuim sa va odihniti mai mult.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: previziuni astrologice Horoscop Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close