Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii au parte de succes din plin astăzi

HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii au parte de succes din plin astăzi

 HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii au parte de succes din plin astăzi
Sursa foto: foto: Pixabay.com
17 Apr 2018   •   00:05

HOROSCOP Racii duc după ei o obsesie care a devenit apăsătoare pentru sufletul lor. Iată ce le-au rezervat astrele și celorlalte zodii!

HOROSCOP 17 APRILIE BERBEC

Esti un exemplu de succes in ochii multora. Unii chiar se compara cu tine, lucru care poate genera si invidii, daca aceia nu sunt la nivelul tau, ori admiratie, pentru ca unii chiar vor sa-ti calce pe urme. Fii constient de valoarea ta, nu fi modest si nici nu te privi cu ochi critic, pentru ca ai ajuns aici prin efort sustinut si studiu indelungat.

Succesul te propulseaza si mai sus, pentru ca nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. Chiar daca esti mandru de tine, pentru cel care esti acum, intotdeauna e loc de mai bine si simti ca vrei sa urci si mai sus. Te privesti in viitor si te vezi si mai grozav decat acum, deci tinteste sus si urca!

HOROSCOP 17 APRILIE TAUR

Chiar daca schimbarile pe care le asteptai nu survin cu surle si trambite, adica nu se petrece nimic spectaculos, ai incredere in ele. Uneori, nu e nevoie de ceva iesit din comun pentru ca viata ta sa se transforme, ci poti merge pe un teren bine cunoscut, fara nimic nou in peisaj, dar numai ce descoperi la un moment dat ca sensul e altul.

Fa la fel si acum, lasa-te dus de normalitatea lucrurilor, dar sperand ca acest drum sa duca la acel etaj nou la care speri. Nu pretinde si nici nu visa evenimente speciale, pentru ca viata ta se schimba in cel mai banal ritm si mod, tocmai pentru a nu-ti da peste cap firescul cotidian.

HOROSCOP 17 APRILIE GEMENI

Muncesti mult, pentru ca vrei sa-ti faci dreptate intr-o situatie in care te simti defavorizat. Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se cuvine.

Nu te lasa dominat de altii care iti flutura prin fata ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea sa incline balanta in favoarea lor, pentru ca tu presimti ca, la originea reusitelor lor, se afla o intentie negativa sau un gest incorect si nu te lasi pana nu le scoti la lumina.

HOROSCOP 17 APRILIE RAC

Duci dupa tine o obsesie care a devenit apasatoare pentru sufletul tau. Te simti vinovat, parca, pentru toate pacatele pamantului, dar exagerezi gravitatea situatiei.

Nu nu ai nicio vina in situatia creata, a fost o lectie de destin prin care treceai oricum, pentru ca aveati ceva de invatat din asta, deci nu-ti turna cenusa in cap degeaba, ca si cum tu ai fi generat furtuna.

Gandeste-te la acel impas ca la un punct de referinta in destin, ceva ce trebuia sa apara, un hop care oricum nu putea fi depasit, dar nu tu ai declansat situatia! Invata de aici ceea ce destinul vrea sa-ti arate si nu-ti chinui sufletul: nu e vina ta.

HOROSCOP 17 APRILIE LEU

Ai grija la decizia pe care esti gata s-o iei pentru ca, desi pe tine poate te avantajeaza, pe altul il trimite intr-o zona cam sumbra. Evident, asa e viata, cand unul castiga, altul pierde, dar nici sa sacrifici total pe cel de langa tine pentru fericirea ta nu e bine.

Cauta o solutie de mijloc, prin care si unul si altul sa iasa multumit din aceasta impartire. Cum tu tii enorm la propria persoana, e normal sa alegi ceva in beneficiul personal, dar pune-te, macar o clipa, si in pielea celui care te priveste de pe margine cu jind.

HOROSCOP 17 APRILIE FECIOARA

Esti prins intr-o actiune care nu mai evolueaza atat de bine pe cat a inceput. Ritmul a scazut simtitor si incep sa apara tot felul de piedici care-ti taie elanul si scad interesul cu care ai pornit candva pe acest drum.

Esti gata chiar sa si renunti, de vreme ce nu se mai intampla nimic nou, dar nu te grabi inca la abandon, mai insista, mai impinge un pic aceasta caruta ramasa in drum, pentru ca poate fi doar acea faza de platou in care totul stagneaza, dupa cateva zile s-ar putea sa apara noutati, si atunci oare nu vei regreta ca ai renuntat atat de repede cand era mai greu? Mai ai rabdare!

Mai multe, pe lyla.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close