Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 18 APRILIE. Berbecii trec prin momente dificile din cauza banilor, dar rezolvă miraculos

HOROSCOP 18 APRILIE. Berbecii trec prin momente dificile din cauza banilor, dar rezolvă miraculos

 HOROSCOP 18 APRILIE. Berbecii trec prin momente dificile din cauza banilor, dar rezolvă miraculos
17 Apr 2018   •   17:01

HOROSCOP BERBEC

Esti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales in privinta banilor, dar noroc ca esti alaturi de el pentru a-l ajuta sa treaca peste acest impas. Esti omul care stie ce inseamna sa evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui in pielea celuilalt si iti dai seama prin ce trece cand rezervele sale financiare sunt atat de fragile. Il ajuti cum poti: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care iti este tie la indemana, pentru ca vrei cu adevarat sa nu sufere.

HOROSCOP TAUR

Nu te poti pune de acord cu persoana iubita, pentru ca tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celalalt crede cu totul altceva. La originea neintelegerilor voastre se afla diferente mari de gusturi si o varietate mare de sentimente, pentru ca ceea ce tie iti poate genera placere, poate declansa respingere in sufletul celuilalt.

Trebuie sa stati de vorba ca sa va exprimati mai clar dorintele, pentru ca e posibil sa va doriti amandoi acelasi lucru, la un moment dat, dar nu stiti sa spuneti eficient ce simte fiecare.

HOROSCOP GEMENI

Incearca sa te detasezi de lucrurile cotidiene pe care oricum le vei gestiona asa cum trebuie. E vremea sa ai curajul sa zbori un pic, sa te ridici de la sol, de la micimea vietii de zi cu zi, catre scopuri mai inalte, catre teluri mai indraznete, catre orizonturi mai greu accesibile.

Poti, dar numai de tine depinde sa lasi deoparte chestiunile materiale, problemele de acasa si grijile de la serviciu, si sa privesti mai sus de ele. Ridica privirea din pamant si descopera cat de larga e lumea, cat de inalta e, cat de departe poti ajunge, dar primul pas e acela de a avea curajul sa deschizi ochii sa vezi dincolo de limitele stramte ale firescului.

HOROSCOP RAC

Rupe-te de urgenta de acel obicei care stii si tu ca nu-ti face bine, indiferent ce te tine legat de o stare de dependenta nesanatoasa. Ca e tutunul, ca e netul, ca e o iubire periculoasa, toate fac din tine un sclav, iar tu esti intr-o faza a vietii tale cand trebuie sa ai curajul sa te eliberezi de tot ce te tine captiv.

E greu, dar vei vedea ca intr-un acces de furie, ai fi in stare sa spui stop si sa arunci pe fereastra sursa captivitatii tale. Da, iti va lipsi enorm, vei intra in sevraj, vei tanji dupa el o luna, dar daca reusesti, vei descoperi dintr-o data cat de multe alte optiuni ai la dispozitie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sanatoase, deci hai, curaj si elibereaza-te!

Mai multe, pe lyla.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close