Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 2 aprilie. Multă tensiune pentru două zodii

Horoscop, 2 aprilie. Multă tensiune pentru două zodii

Horoscop, 2 aprilie. Multă tensiune pentru două zodii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Apr 2018   •   23:05

Horoscop, 2 aprilie. Aspectul astral major al zilei, conjunctia planetelor Saturn si Marte, predispune la tensiune nervoasa si izbucniri de furie si poate duce la conflicte in relatiile sentimentale si in camin. In acelasi timp, conjunctia Saturn-Marte confera multa energie, iar eastrolog.ro va recomanda sa profitati de aceasta conjunctura pentru a finaliza diverse activitati ce presupun un efort deosebit.

Horoscop, 2 aprilie. Berbec: Este posibil sa aveti dificultati de concentrare, care va reduc randamentul la locul de munca. Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa contribuiti la dezamorsarea unei situatii conflictuale intre colegi sau parteneri. In familie, va recomandam sa fiti diplomat si sa ascultati si parerile persoanelor mai in varsta. Spre seara este posibil sa primiti vizita unui prieten.

Horoscop, 2 aprilie. Taur: Incepeti ziua plin de energie si entuziasm si va simtiti instare sa incepeti un nou proiect ambitios. S-ar putea sa revina in actualitate o problema careia nu i-ati acordat atentia cuvenita cu cateva zile in urma. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, atat in familie cat si la locul de munca.

Horoscop, 2 aprilie. Gemeni: Nu este momentul sa va asumati rolul de mediator intr-un conflict. S-ar putea sa gresiti si riscati chiar sa amplificati starea de tensiune. Sa acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta partenerul de viata, pentru a evita o neintelegere din familie pe tema cheltuielilor. Ar fi bine sa va recunoasteti greselile, chiar daca sunt doar scapari din neatentie.

Horoscop, 2 aprilie. Rac: Ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati in plan profesional. S-ar putea sa nu dispuneti de suficienta energie si este de preferat sa finalizati activitatile deja incepute. De asemenea, va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca astazi sunteti predispus la o stare de tensiune nervoasa.

Horoscop, 2 aprilie. Leu: Este posibil sa survina diferite evenimente neprevazute, care va obliga sa va schimbati programul. Sa nu va faceti un plan strict pentru azi. In cursul diminetii s-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o scurta calatorie in interes de serviciu. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit de schimbarea de program. Nu va iesiti din fire!

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: tensiune Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close