Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 21 august. Luna Nouă marchează un nou început. O zodie predispusă la pierderi mari pe plan financiar

Horoscop, 21 august. Luna Nouă marchează un nou început. O zodie predispusă la pierderi mari pe plan financiar

Horoscop, 21 august. Luna Nouă marchează un nou început. O zodie predispusă la pierderi mari pe plan financiar
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Aug 2017   •   08:03

Horoscop, 21 august. Luna Nouă - cu alte cuvinte, conjunctia Soare-Lună - marchează începutul unui nou ciclu de viață și favorizează înnoirile în toate domeniile.

Horoscop, 21 august. Acest context astral induce optimism și entuziasm, dinamizează și îndeamnă la punerea în practică a schimbarilor necesare. Este vremea acțiunii hotărâte, energice.

Horoscop, 21 august. De asemenea, este un moment favorabil pentru a trece la aplicarea planurilor menite să se desfășoare în secret, scrie eastrolog.ro.

Berbec

Dacă v-ați propus să faceți schimbări la locul de muncă, astăzi creativitatea și ingeniozitatea vă pot ajuta să găsiți cele mai bune soluții. Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante și în modul de viață: să începeți o dietă sănătosă, un program de exerciții fizice sau fitness etc. Este posibil să vă tenteze ideea de a adopta un animal de companie. Gândiți-vă bine, pentru că este vorba de o responsabilitate serioasă, pe termen lung.

Taur

Luna Nouă stimulează creativitatea și marchează începutul unei perioade favorabile pentru a demara un proiect artistic legat de literatură, muzică, arte plastice etc. Ceea ce începeți acum se poate concretiza mai ușor decât în alte perioade, cu condiția să nu vă grăbiți. Atenție la tendința către jocuri de noroc și investiții speculative, pentru că riscul de a ieși în pierdere este mare! Dacă aveți copii, este momentul să petreceți mai mult timp împreună cu ei.

Gemeni

Luna Nouă marchează începutul unei perioade în care căminul și familia se vor afla în centrul preocupărilor. Este un context favorabil pentru a începe lucrări de renovare, reparații sau schimbarea ori mutarea mobilierului. De asemenea, este o perioadă bună pentru tranzacții imobiliare sau pentru mutarea în altă locuință. Unul dintre părinți v-ar putea da o veste bună.

Mai mult pe eastrolog.ro.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close