Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 25 septembrie. Este o zi plină de conflicte. Mai multe zodii trebuie să amâne astăzi deciziile importante

Horoscop, 25 septembrie. Este o zi plină de conflicte. Mai multe zodii trebuie să amâne astăzi deciziile importante

Horoscop, 25 septembrie. Este o zi plină de conflicte. Mai multe zodii trebuie să amâne astăzi deciziile importante
Sursa foto: Foto: Pixabay,com
25 Sep 2017   •   07:31

Horoscop, 25 septembrie. Cuadratura Lunii-Venus poate predispune la conflicte sentimentale și sociale. Totuși, nu este exclus ca urmările să fie pozitive. Vă sfătuim să evitați, pe cat posibil, situațiile conflictuale.

Horoscop, 25 septembrie. Berbec: Este posibil să aveți o zi tensionată din cauza neînțelegerilor cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri. Se pare că nu prea reușiți să vă concentrați. Ar fi bine să amânați deciziile importante. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu.

Horoscop, 25 septembrie. Taur: S-ar putea sa fiti stresat de o lucrare pe care trebuie sa o terminati urgent. Este posibil ca relatiile sentimentale sa aiba de suferit daca amanati o calatorie planificata cu mai mult timp in urma. Partenerul de viata nu prea crede ca sunteti cu adevarat ocupat. Va recomandam sa aveti rabdare si sa va pastrati calmul.

Horoscop, 25 septembrie. Gemeni: Aveti mari sanse de succes intr-o calatorie de afaceri. Este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu cu cei care va insotesc. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Pe plan financiar, nu este cazul sa va faceti griji. Banii de care aveti nevoie vor aparea in curand.

Horoscop, 25 septembrie. Rac: Dimineata aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura. Daca vreti sa evitati tensionarea relatiei, fiti pregtit sa va cereti scuze imediat! Nu este o zi buna pentru afaceri, dar nici pentru intalnirile cu prietenii. Dupa-amiaza este posibil sa va decideti, in sfarsit, sa va ocupati de sanatatea dumneavoastra, urmand sfatul unei persoane varstnice din familie.

Horoscop, 25 septembrie. Leu: S-ar putea sa fiti indispus din cauza unei nereusite in afaceri. Nu este exclus sa aveti o discutie aprinsa cu persoana iubita, daca va schimbati in ultima clipa planurile pentru zilele urmatoare. Ar fi bine sa va limitati la activitati simple si sa va odihniti mai mult.

Horoscop, 25 septembrie. Fecioară: Se pare ca nu sunteti intr-o forma fizica prea buna si va enervati foarte usor. Nu este o zi favorabila deciziilor importante sau planurilor de viitor. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale. Evitati discutiile in contradictoriu!

Citiți mai multe pe eastrolog.ro.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close