Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să corecteze niște greșeli din trecut, Săgetărorii trebuie să fie mai economi

Horoscop 26 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să corecteze niște greșeli din trecut, Săgetărorii trebuie să fie mai economi

Horoscop 26 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să corecteze niște greșeli din trecut, Săgetărorii trebuie să fie mai economi
26 Sep 2018   •   09:23

HOROSCOP. O zi frumoasă, dar cu ușoare tensiuni din partea lui Pluto, trebuie să fim fermi dacă vrem ceva, a spus Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - nu se lasă înduplecați și foarte bine fac pentru că sunt bine conectați la sufletul lor și la intuiția lor.
HOROSCOP. Taur - trebuie să corecteze niște greșeli din trecut și trebuie să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau și la reacțiile celorlalți.
HOROSCOP. Gemeni - au și ei interes pentru zona socială, se întâlnesc cu prietenii și s-ar putea să audă comentarii surprinzătoare pentru ei, dar care le dau prilejul să se corecteze. 
HOROSCOP. Rac - au o poziție foarte fermă, atât acasă, cât și la locul de muncă, se poartă ca niște șefi, chiar dacă nu sunt. Trebuie să aibă mai multe argumente.
HOROSCOP. Leu - discută aspecte morale sau juridice și trebuie să fie foarte atenți la acte, trebuie să asculte și opinia celorlalți.
HOROSCOP. Fecioară - sunt cu ochii pe bani, trebuie să se mobilizeze pentru a ajunge la acele sume pe care și le doresc.
HOROSCOP. Balanță - tatonări cu oameni foarte importanți cu care colaborează. Nu știu dacă sunt sigure pe ele și au resurse pentru a face ceea ce își propun. 
HOROSCOP. Scorpion - sunt contra cronometru, trebuie să se mobilizeze, timpul îi presează, dar vor reuși să se descurce.
HOROSCOP. Săgetător - o cheltuială pe care vor să o facă pentru sufletul lor, dar este regretabil, pentru că exact acum trebuie să fie foarte economi.
HOROSCOP. Capricorn - au o stare sufletească inconfortabilă, deci atenție la suflet și la intimitatea familială.
HOROSCOP. Vărsător - multe discuții, multe idei în cap, e un pic dezorganizare în viața lor.
HOROSCOP. Pești - au o pușculiță destul de goală, dar trebuie să participe la un eveniment la care trebuie să scoată foarte mulțu bani din buzunar. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close