Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 noiembrie. O zi tensionată, cu multe pericole. Atenție în trafic! Iată previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop 28 noiembrie. O zi tensionată, cu multe pericole. Atenție în trafic! Iată previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop 28 noiembrie. O zi tensionată, cu multe pericole. Atenție în trafic! Iată previziunile pentru fiecare zodie
28 Noi 2016   •   08:43

Ziua de luni începe cu o energie destul de tensionată, bizară, pe alocuri absurdă, Luna încă este aproape de Luna Neagră și s-ar putea să vedeți tot felul de răbufniri în jurul vostru. În plus, s-ar putea să fiți foarte nervoși, dar sfatul meu este să nu alimentați stările de acest tip, nu duc unde trebuie, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Apoi, pe la prânz, lucrurile se mai liniștesc, intră într-o notă ceva mai fină, dar unii vor simți în continuare nevoia să fie luați în brațe și lăudați pentru ce fac sau cine sunt. Practic, se face trecerea de la etapa de dimineață la concluzii.

Iată care sunt tendințele pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC – Este o perioadă intensă, cu multe schimbări. Unele dintre ele vizibile, dar și multe invizibile ochiului uman. Încearcă să găsești coordonatele corecte pentru tine și învață să faci pași mici, dar siguri și nu te mai arunca în orice.

TAUR – Răbdarea ta s-ar putea să fie supusă la test astăzi. Colaboratori sau amici, cineva are o treabă de rezolvat cu tine și s-ar putea să nu fie ce crezi tu. În principiu, după prânz ar trebui să se relaxeze apele. Și nu, nu are legătură cu masa de prânz faptul că se liniștește atmosfera.

GEMENI – Încă mai ai de rezolvat treburi pe la muncă și este indicat să îți folosești talentul oratoric pentru a găsi cuvintele potrivite astăzi. Sau poți să fii “omul rău”, tu alegi.

RAC – A fost un weekend interesant din punct de vedere emoțional, dar acum atenția se mută pe job. Ideile din introducere sunt valabile în mod special pentru tine, pentru că ești direct vizat de energia Lunii. Încearcă să nu exagerezi cu alimentația și ipohondria azi. Bea apă și fii zen!

LEU – Astăzi vrei să ieși în evidență, dar ai grijă să o faci doar dacă ai toți pașii setați bine și ți-ai făcut temele, altfel, s-ar putea să te trezești pe un vas, în mijlocul furtunii și că nu știi ce să faci mai departe.

FECIOARĂ – Weekendul a fost ceva mai agitat decât ai bănuit, dar acum îți reiei rutina ta clasică și cumva asta te liniștește. Încearcă să nu iei prea în serios ce are să îți spună partenerul de viață astăzi.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close