Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 29 iunie. Reacții controversate ale berbecilor

Horoscop zilnic, 29 iunie. Reacții controversate ale berbecilor

Horoscop zilnic, 29 iunie. Reacții controversate ale berbecilor
29 Iun 2016   •   07:56

Berbec

Reacțiile tale sunt controversate, astfel că este dificil să fii aprobat și susținut de către ceilalți. Ține-ți firea, lasă combativitatea deoparte și depune eforturi să nu ieși prea mult în evidență. Stările de spirit necontrolate, implicarea în activități care te depășesc și vorbele spuse la întâmplare vor atrage după sine urmări nedorite și deteriorarea imaginii tale în ochii celorlalți.

Taur

Se conturează o discuție secretă cu cineva din anturajul profesional. Există detalii în activitatea de la serviciu care îți displac, dar nu le cunoști în totalitate. Este mai bine să ai răbadre până strângi toate datele și abia apoi vei putea formula opinii pertinente. Ascultă sfaturile primite și nu răstălmăci vorbele și gesturile celorlalți. Chiar există oameni în preajma ta care te susțin sincer.

Gemeni

Fiind atât de preocupat de prieteni sau de activitățile socio-profesionale, în plan personal, relațiile cu cei dragi pot lua turnuri surprinzătoare. Acum te caută ei, au ei nevoie de tine, însă se pare că nu ai timp pentru ei și nevoile lor. Fii prudent și acordă eforturi echilibrate, atât pentru prieteni, cunoștințe, cât și pentru persoanele dragi și apoiate. Vine vremea când tu vei avea nevoie de ei.

Rac

Foarte importante sunt dialogurile cu cineva din anturajul profesional. Poate fi vorba despre aflarea unor jocuri de culise, care sunt în plină desfășurare la serviciu sau despre modificarea condițiilor de muncă și implicit a salarizării aferente. Dar ai încredere că, de fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Reține cele aflate astăzi și spre seară meditează pe marginea lor.

Leu

Visezi la o scenă în care deții rolul principal și ești aplaudat pentru eforturile depuse. Surprizele se pot ține lanț, dacă te lași prea mult dus de valul aprecierilor altora sau te bizui pe sprijinul lor necondiționat. Planifică activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi în ele. Din umbră primești informații deosebite privitoare la modul în care ți-ai putea îmbunătăți latura socio-profesională.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close