Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 6 decembrie: O zi a visătorilor. Cum arată previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop, 6 decembrie: O zi a visătorilor. Cum arată previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop, 6 decembrie: O zi a visătorilor. Cum arată previziunile pentru fiecare zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Dec 2016   •   09:27

Luna își continuă drumul prin constelații și dis de dimineață trece în ultima zodie a horoscopului, zodia Pești.
Pentru că zodia Peștilor este o zodie a visării, cel mai probabil va fi greu să deschidem ochii, nu de alta, dar e așa de bine și visăm așa de frumos… Sigur, cei mici nu vor avea această dilemă, dar cei mari se vor urni ceva mai greu.

Luna în zodia Peștilor este o lună sensibilă, visătoare, a celor “cu capul în nori”, a intuiției, a imaginației care nu are nevoie de repere reale. Este o energie care ne aduce aminte că orice este posibil în universul acesta nelimitat și că, uneori, în cele mai dificile momente, este de ajuns să existe o fărâmă de credință pentru a depăși obstacolele.

Și nu, noțiunea de credință nu este supusă dezbaterii, este o alegere proprie și personală, în acest context. Fiecare crede în ceva, cel mai probabil în altceva decât ne imaginăm noi.
Deci nu încercați să fiți prea duri cu cei care par visători sau “defazați” astăzi, pur și simplu sunt niște sensibili.

În fine, să vedem ce fac zodiile cu această energie:

BERBERC – Ai multă treabă și nici nu ai foarte multă deschidere față de lumea exterioară. Preferi să îți organizezi singur proiectele și agenda, fără să iei în considerare ce au alții de spus. Totuși, încă te bucuri de o cotă ridicată de popularitate

TAUR – Azi s-ar putea să ai nevoie de mai mult ajutor din partea celor din jur, apropiați și colaboratori, dar eforturile depuse la locul de muncă încep să fie răsplătite.

GEMENI – Este o zi bună pentru a te face remarcat. S-ar putea să atragi atenția chiar dacă nu îți dorești foarte tare. Relațiile s-ar putea să fie ceva mai tensionate, dar dacă arăți că ești matur, totul va fi în regulă.

Mai multe pe blogul lui Dezideriu.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close