Antena 3 CNN Horoscop 8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au rezultate financiare bune, Peștii corectează greșeli din trecut

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au rezultate financiare bune, Peștii corectează greșeli din trecut

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi frumoasă, fie de relaxare și de împăcare sufletească, fie de rezolvări diverse care vin pe calea cea mai ușoară. O zi care ne pune în contact cu sufletul nostru.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au rezultate financiare bune, Peștii corectează greșeli din trecut
de Mia Lungu    |    08 Apr 2021   •   08:18

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce compasiune, pe care și ei o oferă altora. Se simt înțeleși și sprijiniți de persoanele cu care comunica astăzi.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prietenii sunt astăzi foarte valoroși pentru ei. Sau se bucură să vadă că au simpatie și că sunt apreciați și susținuți de cei din jur. Multe complimente.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua aduce hotărâri bune, vizând sănătatea lor sau starea lor de bine. Și au curaj să ia aceste hotărâri și în fața șefilor, și în fața partenerului de viață. Vor să le fie și lor bine, nu numai obligații. Relația cu prietenii, minunată.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, un aspect juridic sau legal se lămurește astăzi și sunt împăcați sau mulțumiți că dreptatea e de partea lor.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce o speranța financiară sau zorii unei perioade bune financiar. Care apare acum datorită unei colaborări bune, răspunsului bun care vine de la o persoană cheie, care e important acum pentru ce au ei de făcut. De asemenea, și o schimbare inspirată de planuri, care aduce câștig.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, popularitate și faimă. Vorbele bune circulă înaintea lor și le deschid calea. Oamenii știu de ele și de activitatea lor și cumva au surpriză să găsească niște uși deschise fără să fi făcut efortul asta.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, o zi de lucru în comunitate. Toată lumea se ajută și colaborează și, în felul acesta, sesizează că lucrurile ies mai bine când oamenii înțeleg ce au de făcut și când li se vorbește frumos.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, idei ingenioase pe care le au dacă nu se cramponează, dacă nu fac opoziție altora și iau tot ce e bun din tot ce se vehiculează și discuta.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, în familie este nevoie de liniște și calm. Fie calmează pe cineva, fie ei se retrag în colțul lor de liniște, pentru a lucra mai bine sau a-și încarcă bateriile.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce destul de multă agitație. Sunt pe drumuri, trebuie să răspundă solicitărilor altora, să aibă o vorba bună pentru toată lumea. De aceea, în a doua jumătate a zilei se resimt și de aceea trebuie să se retragă mai devreme.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, tot felul de calcule financiare, mai ales după ce au făcut o investiție de care nu sunt foarte fericiți. Vine o comandă prin poștă și își dau seama că poate s-au pripit când au comandat. Niște bani cam risipiți, chiar dacă le place ce și-au luat, important e să fie și util.

8 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, o mică îndoială de sine. Poate își reproșează ceva. Dacă au greșit cuiva, trebuie să corecteze. Alții regretă că nu mai pot corectă un aspect din trecut. Totul este să treacă cu inima deschisă și demnitate peste momentele mai complicate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close