Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Aceste trei zodii trebuie să aibă mare grijă! Vor avea parte de o perioadă foarte proastă

HOROSCOP. Aceste trei zodii trebuie să aibă mare grijă! Vor avea parte de o perioadă foarte proastă

HOROSCOP. Aceste trei zodii trebuie să aibă mare grijă! Vor avea parte de o perioadă foarte proastă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Noi 2018   •   16:29

Luna Nouă a fost la 15 grade în Scorpion miercuri, pe 7 noiembrie. Luna nouă este un simbol al noilor începuturi, însă aceste trei zodii vor avea o perioadă grea.

TAUR - Luna Nouă îți afectează zona parteneriatelor, în special în zona personală. Energia Scorpionului va fi brutală și extremă pentru tine, chiar dacă nu îți place. Vei rupe relații vechi și legături de care nu mai ai nevoie, însă o vei face forțat. Nu te opune schimbărilor care vin spre tine.

LEU - O vei lua de la capăt în plan personal și profesional. Energia intensă a Scorpionului nu îți face bine. Simți o oboseală extremă și nu ai putere să faci față tuturor discuțiilor ce vor apărea în zilele următoare. Respiră adânc și înarmează-te cu răbdare.

SĂGETĂTOR - Luna Nouă îți va lumina a 12-a casă a secretelor, închiderilor, karmei și dușmanilor ascunși. Pregătește-te pentru o perioadă încărcată cu energie negativă, în care va trebui să faci față oamenilor care nu îți vor binele. Ia totul pas cu pas și vei reuși să treci cu bine peste această perioadă.

Sursa: girly.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii astre
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close