Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Acestea sunt cele mai plictistoare zodii ale horoscopului

Horoscop. Acestea sunt cele mai plictistoare zodii ale horoscopului

Horoscop. Acestea sunt cele mai plictistoare zodii ale horoscopului
26 Apr 2018   •   23:45

Balanță

Obsesia pentru echilibru în viață și efortul de a face lucrurile în asa fel încât să faci lucrurile să meargă bine nu te fac o persoană prea fun. Câteodată e bine să uiți de reguli și să te lași purtată de vânt. Învață să râzi la glume! Cineva mereu se va simți ofensat de ceva, nu îi poți împăca pe toți mereu.


Vărsător

Nu e ok să ieși afară cu prietenii și să râzi la ecranul propriului telefon, chiar deloc. Știm că nu te omori tu cu socializarea asta, dar o bere cu prietenii nu îți va face rău. Scoate capul din nori și fii acolo alături de oamenii dragi ție, altfel riști să îi pierzi! Viața de zi cu zi nu este boring, tu o faci așa! Apreciază lucrurile mici, vei vedea cât sunt de importante.

Pești

Da, da… arta este cool, dar ne-ai mai povestit de cel puțin 10 ori despre expoziția aia, este timpul să mai mergi pe undeva nou. Nu de alta, dar duci lipsă de povești interesante și nici nu prea îi lași pe alții să ți le zică pe ale lor, ceea ce te face să pari puțin egocentrist. Creează memorii noi cu oamenii apropiați așa încât data viitoare când vă veți întâlni, să râdeți împreună, nu doar tu singur, scrie elle.ro!

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close