Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt soțiile ideale ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare

HOROSCOP. Acestea sunt soțiile ideale ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare

Aceste trei zodii de femei sunt sotiile perfecte. Se indragostesc pentru totdeauna si isi doresc relatii care sa dureze o viata intreaga.

HOROSCOP. Acestea sunt soțiile ideale ale zodiacului. Cele trei femei cărora bărbații le cad la picioare
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2018   •   15:21

HOROSCOP pentru Femeia Rac - Emotiile unei femei Rac sunt puternice si intense. Isi doreste o iubire adevarata. Ofera totul partenerului si face totul pentru el. Singura problema este ca ii place sa dramatizeze, insa ofera mult mai multe. Este o mama perfecta si sotie devotata.

Pentru aceasta zodie, familia este extrem de importanta si prioritatea sa va fi sa pastreze stabilitatea si legaturile stranse! Femeia Rac este mereu sincera si isi respecta promisiunile. Nu minte, dar este diplomata in expunerea adevarului. Barbatul cu care se casatoreste este cu adevarat norocos, pentru ca va avea alaturi o partenera la bine si la greu.

HOROSCOP pentru Femeia Leu - Femeia Leu este curajoasa, neinfricata si capabila. Are nevoie de un partener care sa fie la fel ca ea si care sa o sustina.

Stie sa iubeasca intr-un mod in care il va face pe partener sa se indragosteasca pentru totdeauna de ea. Emotiile ei sunt sincere.

Horoscop pentru Femeia Balanţă - Se spune ca nu conteaza ce calitati are o persoana, conteaza sa ti se poriveasca. Este valabil in cazul Balantelor care nu sunt pentru oricine, dar, daca te potrivesti cu o Balanta anume, va aduce lumina in viata ta. Femeia din aceasta zodie este vivace si plina de idei.

Nu te plictisesti alaturi de ea! Barbatul care se casatoreste cu o Balanta o va avea alaturi pentru tot restul vietii, caci ea nu este dispusa sa se desparta niciodata. Este loiala si ramane alaturi de cel drag, indiferent de greutatile pe care le intampina. Va fi intotdeauna pregatita cu mici surprize romantice si il va rasfata pe cel drag cu atentia sa!

×
Subiecte în articol: barbati zodiac zodii Horoscop
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close