Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 aprilie. Racii simt nevoia unui suflu nou, dar trebuie să își rezolve problemele din trecut

Horoscop 29 aprilie. Racii simt nevoia unui suflu nou, dar trebuie să își rezolve problemele din trecut

Horoscop 29 aprilie. Racii simt nevoia unui suflu nou, dar trebuie să își rezolve problemele din trecut
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Apr 2016   •   08:05

Berbec

Astazi resimti acut nevoia clarificarii statutului tau social, dar mai ales relational si ai energia necesara pentru a rezolva aceste aspecte. Interactiunea cu cat mai multe persoane, din medii cat mai variate, iti faciliteaza accesul la noi perspective, la alte directii spre care sa te indrepti. Acorzi mai mult timp gestionarii sectorului financiar, fiind mai atent si mai calculat.

Taur

Esti preocupat indeosebi de cariera, simtind nevoia unei abordari diferite. Poate e cazul sa studiezi suplimentar, sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu, astfel incat sa fi stapan pe competentele tale. Mai deschis spre dialog, preferi de acum sa te axezi pe subiecte practice, atitudinea precauta si invatarea din experiente concrete fiind definitorii in aceasta perioada.

Gemeni

Incepand de azi, urmeaza o perioada benefica introspectiei, clarificarii subiectelor apasatoare si mai ales analizarii in liniste, ferit de ochii lumii, a gandurilor si planurilor tale. Si, chiar daca iti propui contacte cu oameni si culturi cat mai diverse, acumulezi informatiile necesare fara a face prea mult caz. Preferi o abordare discreta a dezvoltarii tale personale.

Rac

Astazi esti provocat sa apelezi la resursele interioare si ai toata energia sa treci peste anxietatea pe care o resimti referitor la redobandirea unei anume pozitii in cadrul familiei tale. Simti nevoia unui suflu nou dar mai intai trebuie sa rezolvi vechile frustrari personale. Sperantele tale de viitor devin conditionate de idei fezabile din punct de vedere material.

Leu

Intalnirile de afaceri, schimburile de idei, au la baza dorinta de a dobandi o noua perspectiva in dezvoltarea carierei tale. Prinzi din zbor ideile inovative si pui accent pe relationarea cu persoane nonconformiste. Insa, drumul spre reusita necesita multa munca, rabdare, negocieri pragmatice si o buna planificare a resurselor, asumate de altfel cand vei trece la actiune.

Fecioară

Desi poate cauti solutii noi pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, raspunsurile se pare ca iti parvin prin deschiderea catre conceptele traditionale. Astfel, ai sansa sa-ti redefinesti sistemul de valori la care te raportezi, sa evidentiezi resurse din zone neexplorate anterior. Acumularea de informatii se produce mai lent, prin experiente concrete, dar este durabila.

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close