Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 august. Racii trebuie să privească dincolo de aparențe

Horoscop 10 august. Racii trebuie să privească dincolo de aparențe

Horoscop 10 august. Racii trebuie să privească dincolo de aparențe
10 Aug 2016   •   08:20

BERBEC

Intervin astazi cheltuieli datorita implicarii in actiuni comune cu altii. Pe de o parte trebuie sa cheltuiesti tu din bugetul personal sume destul de mari. Insa, pe de alta parte s-ar putea sa primesti bani, bunuri, favoruri sau chiar informatii pretioase dinspre segmentul financiar.

TAUR

Se recomanda atentie in relatiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea relua discutii pe teme vechi, respectiv legate de modul in care ti-ai indeplinit pana acum sarcinile de lucru in cadrul unei colaborari. Concentreaza-te pe acest segment si valorifica din plin sansele de indreptare si/sau dezvoltare.

GEMENI

Indreapta-ti atentia si eforturile spre locul de munca, unde poate fi vorba despre sarcini de lucru noi. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii deosebite despre segmentul profesional, iar familia face o echipra extraordinar de eficienta cu tine, pentru indeplinirea unor obiective.

RAC

Foloseste-te de intuitia extraordinara si de abilitatea de a patrunde in profunzimea lucrurilor, pentru a deveni constient de unele adevaruri incomode, dar pretioase. Astazi, Luna in Scorpion te ambitioneaza si te ajuta sa te concentrezi asupra unor scopuri clare. Fii atent la semne si mesaje.

LEU

Chiar daca unele activitati desfasurate astazi iti consuma multa energie sau te scot din zona de confort, totusi este o zi cu multe revelatii si raspunsuri, mai ales legate de familie, casa, siguranta. Asadar, pune intrebari neincetat, cere sprijin cand ai nevoie si fii gata sa folosesti resursele aflate la indemana.

FECIOARĂ

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, ajung la tine tot felul de stiri si informatii... In aparenta ceilalti sunt amabili cu tine, iar ceea ce auzi pare adevarat, dar tine cont  ca in umbra se tes intrigi care foarte curand vor iesi la iveala. Discretie si prudenta!

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close