Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 august. Racii trebuie să înțeleagă că nu toată lumea vede lucrurile așa cum le văd ei

Horoscop 30 august. Racii trebuie să înțeleagă că nu toată lumea vede lucrurile așa cum le văd ei

Horoscop 30 august. Racii trebuie să înțeleagă că nu toată lumea vede lucrurile așa cum le văd ei
30 Aug 2016   •   08:31

BERBEC

E posibil sa fie nevoie de luarea unei decizii in legatura cu locul tau de munca ori de viata ta de zi cu zi. Indiferent ce anume alegi, asigura-te ca responsabilitatea iti apartine in totalitate. Analizeaza cu rabdare toate informatiile pe care le primesti.

TAUR

Se poate accentua dorinta ta de relationare, astazi, mai ales daca nu esti implicat intr-o relatie de cuplu stabila. In acelasi timp, intensitatea emotiilor tale ar putea fi prea puternica pentru cei/cele cu care interactionezi – nu este nevoie de exagerare, farmecul tau personal este suficient pentru a obtine ceea ce iti doresti.

GEMENI

Este important ca astazi sa iti pastrezi sangele rece si mintea neimpanzita de norii iluziilor. Ai nevoie de logica mai mult decat de compasiune. Se stie ca esti genul de om care isi asuma responsabilitatile pentru tot ceea ce face, dar acest lucru nu garanteaza controlul tau absolut asupra celor neprevazute. Vestile bune si atmosfera romantica sunt de gasit in mijlocul caminului tau.

RAC

Desi preocupat pana la extrem de detaliile existentei tale, prin extensie si de ceea ce li se intampla celor din mediul tau, aminteste-ti ca nu toata lumea vede lucrurile din aceeasi perspectiva din care tu le observi. Doar cel/cea pe care il/o iubesti este pe aceeasi lungime de unda cu tine, de aceasta data.

LEU

Se pare ca iti doresti sa alcatuiesti o noua strategie pentru viitoare succese. Pasiunea cu care faci acest lucru este de nestavilit, iar modul in care relationezi cu ceilalti (mai ales cu persoanele de sex opus tie) este impecabil. Cu toate acestea, inainte de a face primul pas, cantareste cu atentie situatia in care te afli; nu intotdeauna curajul nebunesc are parte de efecte favorabile planului tau.

FECIOARĂ

Pentru salvarea multor suflete este nevoie de tine, acum. Ceea ce tu poti face pentru cei din jur, nu multi vor reusi. Este o zi in care poti materializa foarte usor dorintele pe care le ai, deci ai grija ce-ti doresti, deoarece se poate intampla. Aminteste-ti sa fii in voia Divina.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close