Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Ce carte de tarot îți corespunde în funcție de zodie și ce îți prezice

Horoscop. Ce carte de tarot îți corespunde în funcție de zodie și ce îți prezice

 Horoscop. Ce carte de tarot îți corespunde în funcție de zodie și ce îți prezice
24 Mai 2018   •   13:07

Horoscop. Tarotul cuprinde un set de 78 de cărţi, folosite pentru prima dată în Europa, la sfârşitul secolului al 14-lea pentru jocul de cărţi. Ghicitul în cărţile de tarot este practicat în scopul dezlegării tainelor legate de trecut, prezent şi viitor. Procedeul ghicitului constă în amestecarea cărţilor, extragerea la întâmplare, apoi interpretarea lor. Chiar dacă acest procedeu este bazat pe întâmplare, fiecărei zodii îi corespunde o carte de tarot din Arcana Majoră, care dezvăluie detalii interesante despre ce urmează să se întâmple în destinul fiecărui nativ al horoscopului, scrie clickpentrufemei.

Află care sunt acestea:

Berbec: Împăratul

Împăratul simbolizează autoritatea. Ai calităţi de lider şi eşti loială. Ai succes pe plan profesional, cariera ta fiind stabilă. Îţi faci visurile să devină realitate, ai motivaţia necesară pentru a-ţi atinge ţelurile.

Taur: Marele Preot

Eşti o fire matură şi destul de înţeleaptă pentru vârsta ta. Chiar dacă eşti o persoană cu valori tradiţionale, îţi place să înveţi lucruri noi. Lucrurile importante în viaţa ta sunt găsirea liniştii sufleteşti şi stabilitatea pe plan profesional şi personal.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close