Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce nu suportă lumea la tine în funcție de zodie. Ești pregătit să afli adevărul?

HOROSCOP. Ce nu suportă lumea la tine în funcție de zodie. Ești pregătit să afli adevărul?

HOROSCOP. Ce nu suportă lumea la tine în funcție de zodie. Ești pregătit să afli adevărul?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Oct 2018   •   14:13

HOROSCOP. Iata adevarul crud cu cele mai mari lucruri rele despre fiecare zodie ce te poate pune pe ganduri, asa cum au rezultat din ce spun oamenii despre alte zodii cu care interactioneaza si pe care le cunosc bine. Relatarea are si o nota de ironie sau umor, insa in spatele ei exista un mesaj clar despre fiecare.

HOROSCOP. Te recunosti? Daca nu, poate ca nu vrei sa admiti. Dar in cazul apropiatilor sau cunoscutilor tai, li se potriveste?
Sigur ca tu poti fi si o persoana foarte ok daca iti constientizezi aceste aspecte negative ce iti vin din influenta zodiei si doresti sa le schimbi, dar asta depinde numai de tine.

HOROSCOP. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu este deloc ușor să afli că ai fost înșelată de bărbatul căruia i-ai dăruit inima. Toată lumea ți se zdruncină și intri într-o stare de depresie. De asemenea, începi să te îndoiești de orice și nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în propria persoană. Nu ai observat cum oamenii tind sa se simta rusinati in prezenta ta si poate chiar sa dea in spate ? Asta se intampla din cauza faptului ca egoul tau este exagerat de pronuntat. Esti egoist, independent si pretinzi tuturor din jurul tau ce gandesti tu. Tu mergi doar cand ai nevoie de ceva de facut pentru tine si oamenii urasc asta la tine. Natura ta agresiva si impulsiva te alieneaza si este doar vina ta.
Atitudinea ti se schimba de la o clipa la alta, dar din pacate aceste schimbari se pot produce si intre starea de a fi nepoliticos spre starea de a fi total neimplicat. Oamenii te pot gestiona doar in doze mici si poate ca uneori nu au incotro.

Ești agresiv, impulsiv și foarte gălăgios, iar lipsa ta de complexitate îi face pe oameni să se întrebe dacă nu cumva ești un ipocrit. Toată lumea se întreabă ce gândești în realitate, dar adevărul este foarte simplu: nimic. Ești atât de superficial, încât nu ai nimic dincolo de nervii și frustrările pe care le expui. Îți lipsește viziunea, ești ignorant și ai o părerea foarte bună despre tine, care nu face decât să te înfunde în neștiință.

Cei în zodia berbec au sprâncenele încruntate și o nuanță de aroganță pe față, care nu prea-i ajută. Cu toate acestea, berbecii sunt oameni cu caracter, oameni de cuvânt. Ei rareori spun un lucru și fac altceva. Problema intervine atunci când greșesc: dacă fac ceva nelalocul lui, nici nu discută despre acțiunea lor și se fac că plouă. Berbecii sunt ființe cinice care vor face mișto oricând au ocazia, indiferent cât de cruzi și jignitori se arată. Mai mult, se cred de neînfrânt, motiv pentru care caută cu înverșunare să atingă poziții de conducere.

HOROSCOP. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Comoditatea ta, numita de altii chiar lene, depaseste orice altceva specific tie. Acea scrisoare care zace de trei saptamani pe masuta si care tot nu ajunge la posta, iti da de gandit? Oamenilor nu le place sa te roage sa faci diverse lucruri pentru ca ei stiu ca nu se vor face decat peste cateva luni, daca te lasa in ritmul tau si nu te bat la cap cu cicaleala. Mai degraba esti in stare sa platesti pe cineva sa faca decat sa faci tu, iar asta nu este un lucru bun.
Ah, deasemenea esti lacom si materialist. Esti in stare sa vinzi ceva de mare pret daca cineva ti-ar da un pret bun. Te astepti ca oamenii sa iti cumpere cadouri extravagante dar cand vine vorba sa faci tu cadouri, te bucuri de oferte meschine de Craciun cu produse “cumperi doua si platesti unul” ca sa oferi la randul tau.

Ca focul și apa. Nu e amuzant cum nu ne putem înțelegii cu toții? Nu mă refer asupra lucrurilor în general, ci mai mult la noi ca indivizi. Uneori întâlnești o persoană și indiferent de situație, nu poți să o placi. Nu se face chimia. Sau poate e la

Ești cea mai încăpățânată persoană din întreg zodiacul, dar nu acesta este defectul tău cel mai mare. Egoismul tău îi face pe ceilalți să fugă de tine. Și ar mai fi faptul că ești superficial, plictisitor și foarte posesiv, vrei toată atenția și nu suporți să ți se spună când greșești.

Taurul este tot timpul captiv propriilor emoțîi. El trece de la o stare la altă foarte repede, având o personalitate bipolară. Mai mult, faptul că sunt o zodie de pământ îi face să se spele mai rar decât alte zodii, iar când cad în depresie fug de apă că de dracu. Deși se dau mari maeștri în psihanaliză și își evaluează deseori prietenii, taurii duc lipsa de experiență de viață, indiferent de vârstă, nu pentru că nu au avut parte de evenimente majore în viață, ci pentru că au o capacitate redusă de a învață din propriile experiențe.

HOROSCOP. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nimeni nu iti spune secrete pentru ca inainte ca vorbele sa li se termine de iesit din gura tu deja trimiti mesaje catre toti prietenii tai. Nevoia ta de a barfi si de a gasi drame pe care sa le relatezi mai departe sau pe care doar sa le traiesti este imposibil de satisfacut si cumva tu chiar nu vezi ca este ceva in neregula cu asta. “Nu inteleg de ce sunt inconjurat de atata drama !” pare ca exclami ori de cate ori poti. Pai…pentru ca tu ai pornit-o, ai atras-o si o mentii!

Asa cum iti spune si numele zodiei, esti cu doua fete mereu si stii foarte bine cum sa iti mentii aceasta faima. Natura ta manipulatoare iti aduce ceea ce vrei, indiferent cat de mult ai ranit pe cineva. Ai darul de a trancani vrute si nevrute si te asiguri ca il folosesti in avantajul tau.

Ceea ce se vede la exterior nu reprezintă întotdeauna realitatea. Unii oameni sunt percepuţi total diferit faţă de cum sunt cu adevărat!

Ești incapabil să te concentrezi, iar din această cauză, pare că nu ai niciodată o opinie. Adevărul este că ai face orice și ai merge oriunde, câtă vreme nu trebuie să ai tu inițiativă. Când trebuie, totuși, să spui ceva, nimeni nu te crede și toți prietenii tăi se întreabă dacă ești o persoană reală ori un fel de extraterestru fără păreri sau sentimente.

Cei în zodia gemeni iubesc faptul că sunt persoane duale, că există doi în unul singur, motiv pentru care  care vorbele și acțiunile lor sunt greu predictibile. Vorbesc săptămâni întregi despre un plan pentru că, atunci când trebuie să aibă loc, să se răzgândească. Gemenii vorbesc cu voce tare pentru că adoră să se audă și să primească atenția tuturor din jur, dar sunt și sacaitori, și insistenți, adesea fără motive întemeiate, singurul argument din spatele comportamentului lor fiind faptul că au chef de joacă. Deseori, nu le pasă că în “joacă” lor cineva ar putea să iasă rănit, cel puțin sufletește.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie Adevarul
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close