Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend. Exploziile de energie pozitivă vor apărea de nicăieri

Horoscop de weekend. Exploziile de energie pozitivă vor apărea de nicăieri

Horoscop de weekend. Exploziile de energie pozitivă vor apărea de nicăieri
de S.T.    |    25 Mar 2017   •   10:01

Berbec

Există o energie pozitivă ce te înconjoară, pentru că în timp ce te plimbi liniștit, cu gândurile în altă parte, o persoană te va lovi accidental. Inițial, reacția ta este de a o respinge, dar dacă veți discuta puțin, veți vedea că aveți multe în comun.

Taur

Ai o cantitate imensă de energie și entuziasm pentru a a avansa în planurile și proiectele tale pe termen scurt. Fii foarte atent pentru că tu acționezi în grabă sau impulsiv. Fii atent de la început pentru că nu știi încă unde duce noul drum pe care mergi.

Gemeni

O relație strânsă cu un partener poate deveni un pic confuză. Ai putea reacționa la o situație foarte rapid, fără a gândi înainte să vorbești. Pot exista unele confuzii în mintea ta, dacă să rămâi tăcut sau să izbucnești și să spui tot ceea ce simți.

Rac

Exploziile de energie pozitivă vor apărea de nicăieri pentru a-ți reaminti de scopurile tale mai importante. Încearcă să nu te lași pradă oboselii și greutăților zilei și să profiți de oportunitățile care apar.

Leu

Aceaste zile vor fi pline de multe surprize interesante pentru tine, dragă Leu. Fii recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă și vei fi uimit de lucrurile bune care vor veni natural în calea ta. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate.

Citește continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close