Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 iulie. Luna în zodia Gemeni ne aduce un weekend agitat

Horoscop 2 iulie. Luna în zodia Gemeni ne aduce un weekend agitat

Horoscop 2 iulie. Luna în zodia Gemeni ne aduce un weekend agitat
02 Iul 2016   •   08:18

BERBEC

Finalul acestei săptămâni aduce o mulțime de lume în preajma ta, dar și călătorii pe distanțe scurte. Însă, cu fiecare drum pe care îl realizezi, ai șanse să descoperi noi laturi ale personalităţii tale şi să te bucuri din plin. Chiar dacă nu sesizezi încă, toate sunt cu folos. Partenerii te susţin în tot ce vrei să întreprinzi. Nu te mai gândi la capitolul finaniciar, vor veni şi vremuri mai bune. Benficiezi de o sănătate excelentă. 

TAUR

Veniturile tale sunt relativ bune, astfel încât poți cheltui destul de mult în zilele acestui weekend. Datorită unor prieteni sau colegi de la serviciu este posibil să cheltuiești pe lucruri sau în situații care îți displac total. Cineva din anturajul apropiat, o rudă, un prieten, te poate ajuta să vezi evenimentele în care ești implicat, dintr-o altă perspectivă. Rezervă momente pentru odihnă și plimbări în aer liber. Bucură-te de flori sau joacă-te cu un animal de companie.

GEMENI

Îți concentrezi atenția și eforturile pe nevoile tale sufletești și materiale la sfârșitul acestei săptămâni. Totuși fii alături de ceilalți și implică-te în activități distractive, ori de câte ori ți se ivește ocazia. Prin intermediul discuțiilor și jocurilor poți descoperi noi talente personale ascunse sau le poți arăta celor din preajma ta fațete minunate. Relaxează-te și ai încredere că totul se desfășoară favorabil. Sunt posibile surprize plăcute din partea cuiva drag.

RAC

Stările sufleteşti sunt oscilante, astfel că ți-ar prinde bine multă odihnă și detașare de cotidian. Stai de vorbă cu tine însuți, citește o carte interesantă, vizoneaază un film bun sau invită pe cineva drag la o șuetă în aer liber. Unele afecțiuni ale sistemului respirator sau ale brațelor te pot necăji destul de mult.La serviciu se pot ivi situaţii plăcute şi interesante, ce îţi vor aduce zâmbetul pe buze. Lasă răutăţile deoparte şi fii înțelegător cu toată lumea!

LEU

Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă la finalul acestei săptămâni. Este un moment bun pentru a face o selecție și a hotărâ clar pe cine mai păstrezi alături și pe cine nu. Există o mare contradicţie între ce doreşte sufletul tău şi ce îţi oferă astrele în acest moment. Lasă deoparte relaţiile sentimentale: nu este vremea lor. Atenţie la sănătate! Sunt posibile probleme bulversante ascunse. Organismul tău suferă în taină. Mai ia câte o pauză din când în când!

FECIOARĂ

Vei fi înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămâni, fie că te afli în anturajul personal, fie la locul de muncă. Ar fi bine să fii atent la felul în care apari și te comporți în fața celorlalți. Orice vorbă sau gest poate fi interpretat altfel decât intenționezi tu. Ești un adevărat model pentru ceilalți, chiar dacă nu sesizezi acest lucru. Detașează-te de cotidian, odihnește-te și bucură-te de toate situațiile ivite. Te vei descurca excelent!

Citiți horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close