Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iunie. Săptămâna începe în forță pentru mai multe zodii. Ce se întâmplă cu celelalte

Horoscop 27 iunie. Săptămâna începe în forță pentru mai multe zodii. Ce se întâmplă cu celelalte

Horoscop 27 iunie. Săptămâna începe în forță pentru mai multe zodii. Ce se întâmplă cu celelalte
27 Iun 2016   •   08:13

Berbec

Prima zi a săptămânii îți aduce o mare dorință de interiorizare. Ocupă-te de activități ușoare și încearcă să stai mai mult cu tine însuți. Componenta psihică este destul de bulversată, astfel că bine ar fi să discuți cu o persoană apropiata sufletului tau. Există aspecte legate de forul tau interior pe care reusesti greu sa le descifrezi, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit stărilor actuale.

Taur

Prietenii te înconjoară cu multa dragoste. Profita de acest lucru, deoarece poti afla lucruri interesante legate de proiectele in care esti implicat. Este o zi excelenta pentru a lamuri anumite divergente ce trenează intre tine si cineva apropiat. Prudența și discernământul trebuie folosite, întrucât senzațiile cald-rece predomină. Posibil să se rezolve lucrurile într-o parte, dar să se strice în alta.

Gemeni

Latura socio-profesionala te intereseaza in mod special astazi. Iti propui sa iti imbunatatesti aceasta zona, insa totul trebuie facut cu prudenta si discernamant. Primul pas ar fi sa-ti revizuiesti atitudinea fata de mediul social inconjurator. Animozitatile persista, asa incat nu este momentul marilor schimbari. Pasii marunti sunt cei mai potriviti situatiei tale actuale.

Rac

In prima parte a zilei te ocupi de activitatile de rutina, pentru ca in a doua parte sa te ocupi de cele placute sufletului tau. Recomandabil este sa-ti planifici activitati culturale cum ar fi vizitarea galeriilor de arta, procurarea unui abonament la teatru, la concerte, calatorii in strainatate, participarea la cursuri cu teme artistice sau de dezvoltare personala. Sufletul tau este cel mai important.

Leu

Aspectele financiare legate de banii altora sunt evenimentele marcante ale zilei. Te poti ocupa cu succes de taxe, impozite, credite sau relatii cu institutiile financiare. Pot aparea schimbari de situatie, de aceea se recomanda prudenta. Ai rabdare, deoarece astrele iti vor trimite curand ajutoare in aceasta zona. Pe de alta parte, ar fi indicat sa iti verifici investitiile sau contractele ce implica bani si bunuri materiale.

Fecioară

Îti displace sa te ocupi de taxe si cheltuieli cotidiene, mai ales ca restrictiile iti domina, deocamdata, acest sector de viata. Insa sunt posibile cadouri, recompense si chiar promisiuni serioase de imbunatatire a veniturilor din munca proprie. Pe de alta parte ai nevoie sa gasesti un echilibru intre planul material si cel spiritual al vietii. Dupa-amiaza gandeste-te valorile tale morale.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close