Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 mai. Zi crucială pentru Berbeci. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 26 mai. Zi crucială pentru Berbeci. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 26 mai. Zi crucială pentru Berbeci. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Mai 2016   •   08:21

Berbec

Zi importanta la capitolul carieră și imagine publică. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează șefii sau colegii și te-ai hotărât să iei atitudine. Sigur că ai ajuns aici datorita ție, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situația. Ba chiar s-ar putea să obții un post mai bun sau ceilalți să înceapă să te privească cu ochi buni. Gustul dulce-amar va persista câteva zile.

Taur

Dorința de a te apropia de laturile spirituale ale vieții este la cote înalte astăzi. Era și momentul să îți schimbi atitudinea față de spiritualitate, să îți pui în ordine concepțiile religioase sau să îți reevaluezi sistemul valorilor morale. Pentru alții, relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect important demn de luat în calcul. Ori pleci undeva departe de granițele țării ori te întorci acasă.

Gemeni

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Poți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele sau poti obtine o moștenire. Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situații financiare noi, de bun augur. Un cadou surpiză de la un autor necunoscut este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata îți este umbrită.

Rac

Relațiile parteneriale, colaborarile și proiectele îți ocupă întreaga zi. Este un moment bun pentru a pune la punct acest segment de viață și activitate. Sigur ca există nemulțumiri, mai ales în privinta partenerului de viata, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discuțiile aprinse pot fi frecvente. Incerca sa te abții și să nu iei decizii pripite. Poate sunt relații ce ar mai trebui păstrate.

Leu

O zi bună pentru treburile de la serviciu. Poti rezolva sarcinile ce își așteaptă rândul demult, insa fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, însă colegii nu. Ba mai mult îți pot crea diverse neplaceri, în urma cărora te vei hotărî să-ți modifici stilul de lucru sau de relaționare cu cei din jur. Sănătatea este destul de precară, astfel încât încearcă să-ți dozezi eforturile.

Fecioară

Zi interesantă la capitolul relații sentimentale și distracții. S-ar putea spune ca obții un succes amoros și de aici și euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relatie care se termina sau care începe, ai încredere ca lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tau. Bucură-te de aceste momente și lasă-i și pe ceilalți să se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus, pe astrocafe.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close