Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna august: Cum ne afectează eclipsele verii! Surprize în plan sentimental!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna august: Cum ne afectează eclipsele verii! Surprize în plan sentimental!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna august: Cum ne afectează eclipsele verii! Surprize în plan sentimental!
27 Iul 2017   •   14:00

Mariana Cojocaru anunta fenomene astrale unice, cum ne afectează eclipsele verii.

BERBEC

August va fi o luna excelenta pentru nativul berbec care va avea succes in toate colaborarile financiare astfel ca nici banii nu le va  lipsi. Cu toate acestea, este recomandat ca berbecii sa isi cheltuiasca cu intelepciune banii si sa puna deoparte si pentru alte investitii. August vine cu pofta de iubire si dorinta de oficializare a relatiei, iar cei singuri si-ar putea intalni sufletul pereche.

TAUR

August este pentru Tauri o luna perfecta din punct de vedere profesional si financiar.  Va exista un anumit nivel de stres, insa nativii acestei zodii vor trebui sa se invete sa nu se lase doborati de negativism. Stresul va fi o amenintare pana in luna august. Pentru nativii singuri ar putea fi vorba de oficializarea unei noi relatii. Totusi astrele te imping spre o transformare a modului in care te raportezi la viata.

GEMENI

Nativii zodiei Gemeni se pot bucura: august se anunta o luna buna in ceea ce priveste cariera. Ei trebuie sa aiba grija la relatia cu superiori. Nu este exlus  sa simta nevoia de schimbare. Dragostea va avea suisuri si coborasuri. Spre exemplu in luna August, e posibil sa va simtiti singuri, sau sa observati ca relatiile stagneaza.

RAC

August se anunta plina de greutati in ceea ce priveste sfera afacerilor si a banilor. Acest lucru poate fi balansat daca nativii vor pune accent pe creativitate, punctul lor forte anul care vine, si pe munca in echipa. Daca vor avea grija, racii vor putea sa transforme greutatile in oportunitati. Daca cu viata profesionala va fi mai greu, astrele vor fi mai ingaduitoare in ceea ce priveste dragostea. Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru eclipsa august zodii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close