Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 24 - 30 mai. Fecioarele au parte de tensiuni, Capricornii au probleme de sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 24 - 30 mai. Fecioarele au parte de tensiuni, Capricornii au probleme de sănătate

Horoscop. astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna 24 - 30 mai. Soarele intrat în Gemeni vine cu o mulțime de schimbări pentru ultima săptămână a lunii mai.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 24 - 30 mai. Fecioarele au parte de tensiuni, Capricornii au probleme de sănătate
23 Mai 2020   •   10:45

Horoscop Berbec - Soarele proaspăt intrat în Gemeni găsește un alai important de planete la masa de discuții. De fapt, el nu face decât să potențeze aspectele acestora. E vorba de o aliniere de planete demne de luat în seamă, căci au mesaje foarte importante pentru Berbeci, dar și pentru toate zodiile. Evident, vizează dragostea, cariera, sănătatea multora dintre noi. Semnale subtile ce se vor analizate karmic individual.

Horoscop Taur - Cum Soarele este în Gemeni, e bine să enumăr planetele care  sunt în rezonanță cu el. Alinierea de planete din Gemeni este formată de Luna, Venus Retrograd(toată săptămâna), Mercur și Norocul Divin. Venus Retrograd vă marchează starea de spirit, blocajele pe carieră și problemele în amor sau familie. Fiind retrograd e clar că doar pe karma vieților anterioare pot vedea cauza/soluțiile.

Horoscop Gemeni - Spuneam la Berbec și Taur de aspectele care se formează în Gemeni și care nu trebuiesc considerate simple, căci se pot dovedi adevărate furtuni pentru viitorul vostru, dar și al celorlalți din celelalte zodii. Gândiți-vă doar la faptul că Venus este Retrograd și e conjunct cu Mercur și cu Luna. Soarele potențează  toată alinierea de planete(ce sunt acum ca bilele pe masa de billiard) în dragoste, carieră.

Horoscop Rac - Luna se va alinia cu Venus Retrograd  și Mercur în Gemeni. Marchează sănătatea, cariera/locul de muncă și, cu sau fără permisiunea dumneavoastră, dragostea. De ce? Pentru că astrul iubirii este retrograd(Venus). Cauzele sunt profunde, de natură karmică și mă atenționează asupra incompatibilităților din amor. Mulți se văd compatibili, dar substratul fiecaruia îl analizați superficial.

Horoscop Leu - Cum Soarele este acum în Gemeni și va rezona cu alinierea de planete din care nu lipsește Venus Retrograd până pe 30-31 mai, el desemnează potențialii sortiți și problemele pe care le aveți marcate de la naștere pe karma cu care veniți pe Geea.Poate viza copii/familia și misiunile lor de viață(carieră. ș.a).

Horoscop Fecioară - La debut de săptămână Mercur este într-o aliniere de planete foarte importantă. Cu cine? Cu Luna, cu Venus Retrograd și cu Norocul Divin. Cum este și Soarele în Gemeni, toate fac aspecte de cuadratură cu Soarele vostru natal, marcând cumpene(cariertă), blocaje(sănătate), tensiuni(dragoste). Cum substratul este karmic și profund, nu mă pot hazarda să dau soluții individuale, ci atenționări.

Citiți continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close