Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă de foc pentru aceste trei zodii

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă de foc pentru aceste trei zodii

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă de foc pentru aceste trei zodii
de S.T.    |    07 Dec 2018   •   17:17

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 8 - 15 decembrie 2018. 

HOROSCOP Berbec- Conjunctie Lună şi Saturn în Capricorn şi Mercur în mers direct în Scorpion vă sunt favorabile vouă pentru deplasări şi regăsirea cu prietenii. Relaţia cu Divinitatea este şi ea înscrisă în astre. O perioadă bună pentru interviuri, pregătirea perntru examene(urmează sesiunea de iarnă), probe de lucru. Aşa arată horoscopul general, nu cel personal. Atenţie la sănătate şi fiţi chibzuiţi-bani, bunuri

HOROSCOP Taur- Mercur în mers direct susţine coşul zilnic. Posibile daruri de la cei dragi, prime de la locul de muncă sau de la şcoală(serbări, Moş Crăciun, etc). Nu vă întindeţi cu cheltuielile, deoarece vin facturile la curent şi gaze. Cei cu dare de mână pot achiziţiona bilete de Sărbători, ca să-şi bucure familia sau, pot face donaţii la cei mai puţin fericiţi ca ei. Un cadou perfect este un căţel abandonat.

HOROSCOP Gemeni- Relaţiile matrimoniale compatibile îşi urmează cursul firesc. Cele incompatibile pot avea probleme, chiar dacă Mercur şi-a reluat mersul direct. Unii discută cu asociaţii şi partenerii sociali şi fac proiecte, planuri pentru anul care vine. Alţii se distrează şi uită de problemele celor din jur şi de problemele lor. Copiii ocupă un loc foarte important, deci vă umplu pozitiv tot timpul şi viaţa.

HOROSCOP Rac- Tonul şi tonusul săptămânii viitoare le vor da cele două planete aflate în conjuncţie perfectă: Saturn şi Luna din Zodia opusă, cea a Capricornului. Cele două planete nu se agreează, de aceea e bine să fiţi cu băgare de seamă la discuţiile în contradictoriu. Certuri inevitabile în cuplurile incompatibile sau răceală instalată în familie. Unii pot avea probleme de sănătate, deci îngrijiţi-vă că-i musai!...

HOROSCOP Leu- Şi voi trebuie să aveţi grijă de sănătate, căci această conjuncţie de care vorbeam de la început va fi în sectorul astral al sănătăţii. Răceală la locul de muncă, cu cei pe care nu-i puteţi suferi. Lucraţi bine în echipă doar cu colegii pozitivi şi compatibili. Unii doresc să schimbe locul de muncă, dacă nu l-au schimbat deja. Luna susţine intuiţia, creativitatea. În special la artiştii Zodiei Leu.

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close