Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 septembrie. Gemenii au tendința să cheltuie prea mulți bani

Horoscop 25 septembrie. Gemenii au tendința să cheltuie prea mulți bani

Horoscop 25 septembrie. Gemenii au tendința să cheltuie prea mulți bani
25 Sep 2016   •   08:55

Berbec

Treburile gospodaresti le poti face usor si cu spor la finalul acestei saptamani. Fii prudent cu reparatiile, pentru ca exista riscul sa repari intr-un loc si sa se strice in altul. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, asa incat evita provocarile si tine cont si de parerile celorlalti. Pe de alta parte, ca sa-i impaci pe toti, aduna-i la o mica petrecere de familie.

Taur

Weekend-ul acesta este potrivit calatoriilor pe distante scurte si intalnirilor cu rudele si prietenii apropiati. Se anunta o perioada indelungata in care relatiile cu cei dragi vor cunoaste multe suisuri si coborasuri. De unele persoane te vei debarasa definitv, insa atentie ca vor veni in preajma ta personaje interesante, alaturi de care vei petrece multi ani.

Gemeni

Cheltuieli importante la sfarsitul acestei saptamani. Se anunta o perioada, in care temerile legate de castigurile obtinute la serviciu sau conditiile de munca vor fi exacerbate. Exista motive, insa depinde doar de tine ce atitudine alegi sa abordezi in fata experientelor in care te poarta viata deocamdata. Cheltuieste strictul necesar si evita speculatiile!

Rac

Esti foarte schimbator in zilele acestui weekend. Dorinta de a te ocupa doar de tine si de treburile tale te va indeparta de cei dragi. Bine ar fi sa iti imparti timpul si grijile si cu ceilalti. Exista in sufletul tau un soi de teama care te face sa te inchizi in tine destul de mult. Provocarea perioadei consta in a-ti constientiza si depasi nemultumirile interioare.

Leu

Sfarsitul acestei saptamani este propice izolarii, meditatiei in locuri sfinte si trasarii unor directii noi de viata. Recomandabil este sa eviti compania celorlalti si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Este nevoie sa fii prudent vizavi de tot ce se petrece in sfera muncii, pentru ca acolo domneste o forfota greu de stapanit.

Fecioară

Prietenii sunt tema principala de la finalul acestei saptamani. Intalnirile si dialogurile cu acestia vor fi de bun augur. Esti o companie placuta, te simti bine, insa ceilalti nu vad cu ochi buni starea sau situatia ta sociala. Bine este sa fii circumspect la tot ce vine din partea asa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece sunt doar aparente.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close