Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 septembrie. Racii trebuie să fie foarte atenți cu banii. Nu este momentul pentru cheltuieli majore

Horoscop 26 septembrie. Racii trebuie să fie foarte atenți cu banii. Nu este momentul pentru cheltuieli majore

Horoscop 26 septembrie. Racii trebuie să fie foarte atenți cu banii. Nu este momentul pentru cheltuieli majore
26 Sep 2016   •   08:44

Berbec

Sunt momente bune de a te ocupa de persoana iubita si de copii. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si deschidere catre problemele celorlalti te vei descurca foarte bine. Pe de alta parte ar fi bine sa-ti pui in valoare talentele creative si sa organizezi o petrecere-surpriza pentru cei dragi. Indreapta-ti atentia si eforturile si catre un hobby neabordat demult.

Taur

Casa si familia iti vor acapara toata atentia. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Se pot produce stricaciuni foarte usor in spatiul locativ. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent in vorbe si fapte. Poti afla informatii pretioase legate de trecutul familei sau despre intentiile unor rude.

Gemeni

Cele mai potrivite activitati sunt intalnirile, dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat si excursiile in aer liber. Schimbul de informatii dintre tine si ceilalti este important, intrucat poti afla vesti interesante legate de bani sau profesie. Totusi selecteaza informatiile si nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru ca nu toate te privesc pe tine.

Rac

Preocuparile financiare te vor acapara intreaga zi. Este vorba despre banii castigati din munca desfasurata la un serviciu. Pe de o parte iti vin bani, dar pe de alta esti tentat sa cheltui cam mult. Provocarea momentului consta in a gasi un echilibru intre venituri si cheltuieli. Energia vitala fluctueaza destul de mult. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburi usoare.

Leu

Astazi ar trebui sa te simti bine, chiar daca starile de spirit alterneaza. Sunt momente bune de a-ti scoate la iveala toate indoielile si temerile vizavi de propria-ti persoana. Fereste-te de problemele celorlalti si fii mai atent la nevoile sufletului tau. Programeaza-ti vizite la un salon de intretinere corporala, incepe o dieta, gandeste-te la schimbarea garderobei.

Fecioară

Sufletul tau are nevoie de atentie deosebita. Sunt momente bune pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau pentru reevaluari ale evenimentelor si oamenilor din viata ta. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii, de aceea fii prudent. Exerseaza lectia tacerii si a gandirii profunde si astfel te vei simti mai bine.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close