Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, duminică 1 mai. Prudenţă maximă şi atenţie la cei din jur

Horoscop zilnic, duminică 1 mai. Prudenţă maximă şi atenţie la cei din jur

Horoscop zilnic, duminică 1 mai. Prudenţă maximă şi atenţie la cei din jur
01 Mai 2016   •   09:13

Berbec

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prietenii. Recomandabil este să fii prudent și să nu te lași sedus de vorbele mieroase ale unora care, purtând măști bine confecționate, îți oferă susținere sau amuzament, doar pentru a-și realiza ei scopurile cu ajutorul tău undeva, cândva. Călătoriile și dialogurile pot degerea ușor în conflicte. Planurile alcătuite acum, cu aceste persoane, au puține șanse de izbândă. Detașează-te de toată lumea!

Taur

Se pare că vei fi înconjurat de multă lume în zilele acestui weekend și îți va plăcea acest lucru. Fie că te afli în compania membrilor familiei, a rudelor, fie în compania colegilor de muncă vei găsi punți de comunicare și valori morale comune. Însă este bine să-ți dozezi atent discursurile, pentru că există riscul să acaparezi discuția și astfel să-i necăjești serios pe ceilalți. Neplăceri pot apărea de la cheltuieli comune, mai ales cu persoanele mai în vârstă.

Gemeni

Ești animat de gânduri nobile la finalul acestei săptămâni și vei avea tendința să-i molipsești și pe alții. Îți sunt favorizate dialogurile erudite, întâlnirile cu persoane din străinătate sau tu s-ar putea să călătorești sau să alcătuiești planuri în acest sens. Evită să-ți impui punctele de vedere sau dorințele unor persoane care te cunosc prea puțin sau celor dragi, care deja au alte planuri și alte valori morale. Ține cont de sfaturile și îndemnurile partenerului de viață!

Rac

Intuiția îți este accentuată, astfel că la sfârșitul acestei săptămâni ai șanse deosebite să privești lucid evenimentele și relațiile în care ești implicat. A da la o parte perdeaua care desparte realitatea cotidiană de scopurile sau personalitatea adevărată a semenilor poate părea dificil la prima vedere, însă cu puțin efort vei descoperi lucruri interesante și utile. Reține cele aflate, fie prin revelație, fie prin dialogurile cu ceilalți!

Vezi mai multe AICI

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close