Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 15 ianuarie. Vești proaste pentru Tauri

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Vești proaste pentru Tauri

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Vești proaste pentru Tauri
14 Ian 2018   •   23:23

Berbec

Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă.

Taur

Sunteţi abătut şi nervos, apăsat de responsabilităţi prea multe şi de temeri acumulate din trecut, care ies la suprafaţă şi nu mai este chip să le reprimaţi.

Gemeni

Se pot stabili contacte importante şi puteţi obţine sprijinul şi simpatia unor persoane apropiate. Dimineaţă aveţi mult de alergat cu tot felul de treburi.

Rac

Nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate acasă şi la serviciu. S-ar putea să vă fie greu să vă stăpâniţi. Nu este exclus să vă meargă prost în afaceri.

Leul

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală, dar vă reveniţi miraculos. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri.

Fecioara

Pe plan personal, totul merge bine. Important este că sunteţi mult mai deschis ca de obicei, iar rezultatul este că atrageţi simpatia celorlalţi cu mai multă uşurinţă.

Balanţa

A cam sosit scadenţa pentru toate lucrurile lăsate neterminate în ultima perioadă sau tot ce aţi făcut cu jumătate de măsură.

Scorpion

Ziua e deosebit de bună, mai cu seama că nu trebuie să faceţi nimic special ca să vi se întâmple aceste lucruri bune, care vin pe neaşteptate în viaţă.

sursa: Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close