Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 25 august. Experiențe interesante pentru gemeni

Horoscop zilnic, 25 august. Experiențe interesante pentru gemeni

Horoscop zilnic, 25 august. Experiențe interesante pentru gemeni
25 Aug 2016   •   08:23

Berbec

La mare cautare sunt relatiile cu rudele si prietenii apropiati. S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri in interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Pe de alta parte, avalanșa de informatii ce vine spre tine te-ar putea pune pe gânduri. Selectează doar ce iti este de folos. Sunt momente potrivite pentru studii, cercetări, documentare.

Taur

Astrele te indeamna sa te ocupi de chestiuni financiare. Este un moment bun de a-ti verifica bugetul de venituri si cheltuieli si de a merge la cumparaturile necesare traiului zilnic. Se recomanda multa prudenta, deoarece exista restrictii la bani si bunuri. In dupa-amiaza zilei, detașează-te de aspectele vietii cotidiene si lecturează o carte bună.

Gemeni

Esti plin de energie, ai dori sa te implici in tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de tine. Sunt momente bune pentru vizitele la saloanele de intretinere corporala sau pentru inceperea unor cursuri de dezvoltare personala. Tendinta ta este de a te ocupa mai mult de ceilalti sau de a te refugia în problemele lor. Experiențe interesante astăzi!

Rac

Nu prea esti observabil astazi. Dorinta de intriorizare este la cote inalte si bine ar fi sa îi dai curs. Sunt momente bune pentru a te detașa de forfota vietii si a te gandi pe indelete la evenimentele si oamenii din viata ta. Sanatatea este vulnerabila, dar te poți obloji și singur. Treburi ușoare, plimbări in aer liber sau meditații în locuri sfinte.

Leu

O zi interesantă vizavi de prieteni. Intalnirile si dialogurile cu acestia te vor pune pe ganduri. Apar vesti importante legate de chestiunile financiare de la locul de muncă. Divergenta opiniilor intre tine si ceilalti este la cote inalte. Evita provocarile si asculta cu atentie ce ti se spune. Esti tentat sa confunzi o relatie sentimentală cu una de prietenie.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close