Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 25 octombrie. Discuții aprinse pentru Capricorni

Horoscop zilnic, 25 octombrie. Discuții aprinse pentru Capricorni

Horoscop zilnic, 25 octombrie. Discuții aprinse pentru Capricorni
25 Oct 2016   •   08:36

Berbec

Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Posibil ca tendinta de a te afunda in treburile profesionale de la locul de munca sa fie mare si paguboasa astazi. Relatiile colegiale sunt tensionate, insa vei gasi pe cineva din anturajul profesional care sa-ti ofere o mana de ajutor. De evitat, pe cat posibil consultatiile si analizele medicale.

Taur

Relatiile sentimentale sunt tensionate, pentru ca una iti doresti din partea celor dragi si cu totul alta iti ofera acestia. Nevoile tale afective le poti indeplini fie ingrijind un animal de companie, fie o gradina, fie pur si simplu iubindu-te tu mai mult pe tine. Canalizeaza-ti eforturile spre activitatile specifice unui hobby, stabileste intalniri cu prietenii si lasa-i pe cei dragi sa-si duca traiul cum doresc.

Gemeni

Linistea si confortul casei este tot ce iti doresti astazi. Dar, indatoririle profesionale poate chiar si rezolvarea unor chestiuni personale ce tin de ingrijirea sanatatii tale te pot tine departe de segmentul domestic. Rezolva-ti onorabil treburile, pentru ca vei avea suficient timp sa te ocupi si de casa. Membrii familiei iti sprijina demersurile, atat pe cele profesionale, cat si pe cele personale.

Rac

Astazi poti desfasura multe activitati, incepand cu cele intelectuale, profesionale, cat si personale pentru a-ti rezolva diverse chestiuni. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente. De asemenea, discutiile cu persoanele din anturtajul apropiat iti pot oferi sfaturi si informatii utile. Rezerva-ti momente pentru lectura, studiu individual, dar si pentru a te relaxa cu un tratament de ingrijire corporala.

Leu

Se vorbeste astazi in preajma ta despre faptul ca este posibil sa-ti creasca veniturile. De asemenea este rost sa primesti cadouri si favoruri din partea celorlalti. Insa cel mai important aspect la care este bine sa fii atent si sa te gandesti pe indelete este gasirea unor variante noi de castig din activitatea profesionala desfasurata. Insa, fereste-te de cheltuieli nefondate si de investitii pe termen lung.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close