Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 26 august. Lăsați evenimentele să își urmeze cursul firesc, indiferent ce se întâmplă

Horoscop zilnic, 26 august. Lăsați evenimentele să își urmeze cursul firesc, indiferent ce se întâmplă

Horoscop zilnic, 26 august. Lăsați evenimentele să își urmeze cursul firesc, indiferent ce se întâmplă
26 Aug 2016   •   08:15

Berbec

Posibil sa te agaseze la un moment dat informatiile vehiculate in preajma ta sau faptul ca multe persoane iti solicita sfaturi sau detalii ale vietii tale personale. Evita sa vorbesti prea mult si mai ales nu iti divulga intentiile, temerile sau activitatile in care esti implicat.

Taur

La indemnul prietenilor, persoanei iubite sau copiilor e posibil sa cheltuiesti sume importante de bani. Fii prudent si nu te lasa impresionat de vorbele mestesugite ale celorlalti. Veniturile tale sunt nesigure inca, iar de la altii nu se intrezaresc ajutoare materiale sau financiare. Exista sanse sa scada aceste venituri si de asemenea sa se modifice conditiile de munca.

Gemeni

Ziua este favorabila crearii unui program nou de viata, in care sa incluzi mai multe actiuni necesare imbunatatirii sanatatii sau infatisarii tale. Evita tendinta de a riposta la tot ce vine din partea celorlalti. Exista riscul sa strici relatii si situatii bune. Compania celorlalti iti aduce informatii utile.

Rac

Indiferent ce se petrece in preajma ta, detaseaza-te, fii calm si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc. Sunt posibile tensiuni interioare, insomnii si senzatia pregnanta ca dincolo de aparentele lumii fizice se tes conflicte. Contempla aceste stari si identifica temerile reale. Odata ce le-ai stabilit, constientizat, jumatate din ele sunt rezolvate.

Leu

Ar fi bine sa privesti atent la pozitia ta profesionala, la relatiile cu cei jur dar si la relatia cu banii Chiar daca esti tentat sa te desprinzi de anumite persoane sau sa ripostezi in vreun fel, de la fiecare ai cate ceva de invatat. Totul este sa iti deschizi mintea si sufletul si sa iei lucrurile ca pe o continua ocazie de evolutie.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close