Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 28 iulie. Marţi, zi plină de evenimente

Horoscop zilnic - 28 iulie. Marţi, zi plină de evenimente

Horoscop zilnic - 28 iulie. Marţi, zi plină de evenimente
28 Iul 2015   •   08:50

Zi de marti plina de evenimente decisive, pe plan profesional si amoros, pentru toti nativii zodiacului. Astrele rezerva mari surprize tuturor.

BERBEC – horoscop zilnic 28 iulie, marti
Zi de marti destul de agitata pentru nativii din Berbec, din cauza unor vesti nu tocmai placute care-i fac sa se gandeasca la posibilitatea de a ramane singuri si de a rupe relatia pe care o au. Spre seara, o serie de discutii cu persoana iubita ii vor ajuta sa clarifice situatia.

TAUR – horoscop zilnic 28 iulie, marti
Taurii afla marti o serie de vest minunata cu privire la posibilitatea unei avansari pe plan profesional. In acest sens, nativii acestei zodii reusesc sa se mobilizeze si sa inceapa sa se pregateasca intens pentru a face fata noii provocari.

GEMENI – horoscop zilnic 28 iulie, marti
Gemenii au o zi de marti plina de evenimente care mai de care mai placute! Nativii acestei zodii au in fata un viitor din ce in ce mai luminos, se simt foarte motivati si maturi si isi doresc sa realizeze multe lucruri. Avand in vedere caracterul si inteligenta lor, vor avea parte de mare succes.

RAC – horoscop zilnic 28 iulie, marti
Zi de marti linistita pentru Raci, care au cam obosit in ultimele zile datorita unor evenimente frumoase, care le-au mers la suflet. Asa ca dupa tot consumul emotional din ultimele zile, Racii reusesc marti sa se linisteasca si totodata sa se odihneasca.

LEU – horoscop zilnic 28 iulie, marti
Si Leii au o zi de marti minunata! primesc vesti foarte bune cu privire la castigul unei sume importante de bani, care-i ajuta sa isi duca la bun sfarsit o serie de planuri cu privire la niste investitii importante.

FECIOARA – horoscop zilnic 28 iulie, marti
Fecioarele afla marti ca persoana iubita este posibil sa nu le fi fost chiar fidela in totalitate. Vestile suparatoare vin de la o serie de persoane apropiate, ceea ce-i face pe nativii din Fecioara sa isi puna multe intrebari cu privire la viitorul relatiei lor.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close