Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 30 mai. Visează la iubiri deosebite, dar nu spune nimănui

Horoscop zilnic, 30 mai. Visează la iubiri deosebite, dar nu spune nimănui

Horoscop zilnic, 30 mai. Visează la iubiri deosebite, dar nu spune nimănui
30 Mai 2016   •   08:26

Berbec

Stările interioare prin care treci sunt destul de controversate. Când ai chef de viaţă, când îţi trece. Sau ba râzi, ba plângi. Ar fi minunat dacă ai reuşi să te retragi din cotidian şi să te gândeşti în tihnă şi în taină la sufletul tău. Sunt momente pasagere, însă organismul tău are nevoie de linişte şi pace. Chiar dacă nu vei reuşi să rezolvi tot ce ţi-ai propus, mai este şi mâine o zi.

Taur

O zi interesantă ce vizează prietenii. Chiar dacă sfaturile sau îndemnurile lor nu sunt pe placul tău, la o analiză profundă vei constata că îţi sunt de folos. Cheful tău de distracţii sau amor, poate fi estompat de cei din jur. Visează la iubiri deosebite, dar nu spune nimănui. Nu te obosi prea mult, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Orice problemă se iveşte discută cu membrii familiei.

Gemeni

Te preocupă în mod special, cariera şi imaginea ta în societate. Familia te susţine în acest sens, fapt pentru care este indicat să asculţi părearea ei. Este o perioadă favorabilă să-ţi redecorezi sau să-ţi înfrumuseţezi locuinţa și mediul în care lucrezi. Chiar dacă apar situaţii mai puţin plăcute în sfera socio-profesională, nu renunţa, mergi înainte pentru că se vor contura şi rezultatele dorite.

Rac

Ai în suflet şi în gând o mulţime de dorinţe: rafinarea sufletului, călătoriile în locuri îndepărtate şi deosebite sau studiile pe termen lung. Ar fi de mare folos astazi să petreci câteva momente într-un locaș sfânt, într-un parc sau lecturând o carte cu subiect spiritual. Până la realizarea călătoriilor lungi, mulţumeşte-te cu cele scurte. Vor fi o adevărată încântare.

Leu

Misterul şi cercetările spirituale îţi dau târcoale toată ziua. Nu că ai avea timp pentru asta, dar parcă ceva te îndeamnă să fii mai atent la tot ce este neconvenţional sau ascuns. Chestiunile financiare sau legate de moşteniri sunt pe aproape. Poţi primi cadouri sau recompense băneşti mult aşteptate. Totuşi, atenţie la tot ce vine spre tine. Necunoscutul este înşelător.

Fecioara

Relaţiile parteneriale sunt în plină efervescenţă. Notele de mister vor fi prezente în toate tipurile de relaţii. Cu forţa şi şarmul ce te însoţesc întreaga zi vei reuşi să depăşeşti cu brio orice situaţie ivită. Finanţele şi chestiunile legate de bani te nemulţumesc, dar vor veni şi vremuri mai bune. Fii atent şi la sănătatea ta. Trebuie alternată munca cu relaxarea.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close