Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 31 august. Fiți discreți și evitați deciziile emoționale

Horoscop zilnic, 31 august. Fiți discreți și evitați deciziile emoționale

Horoscop zilnic, 31 august. Fiți discreți și evitați deciziile emoționale
31 Aug 2016   •   08:08

Berbec

Ai multe idei si vrei multe lucruri, dar se pare ca esti nevoit sa inveti lectia rabdarii si sa pretuiesti ceea ce ai in prezent. Frustrarile pot fi legate de bani sau alte resurse, care  nu vin cand si de unde asteptai. Evita judecatile si uita-te dupa alte posibilitati, chiar daca acum par inexistente.

Taur

E multa efervescenta in interiorul tau si in chestiuni legate de casa si familie. Aici poti avea parte de experiente inedite, frumoase, mai ales in cursul diminetii. Totusi, daca partenerul de viata nu se aliniaza din prima cu dorintele tale, lasa-i spatiu, altfel poti genera tensiuni greu de dizolvat.

Gemeni

Astazi s-ar putea sa te confrunti cu consecintele propriei neglijente in ce priveste munca si sanatatea. Pentru a vedea solutii si mijloace de ameliorare, evita sa te invinovatesti sau sa-i acuzi pe ceilalti. Asuma-ti responsabilitatea si uita-te ce poti ajusta, corecta si dezvolta. Spre seara, lasa deoparte orice gand legat de munca si relaxeaza-te contand pe sprijinul familiei.

Rac

Pana spre seara, Luna in Leu  te provoaca sa renunti la atasamente si la teama ca ai putea pierde ceva. Cu cat te relaxezi mai mult si intelegi ca nu ai ce sa pierzi, de fapt, cu atat mai usor si bine pentru tine. Daca participi la negocieri sau ai investitii de facut, fii cat se poate te discret, atent si evita deciziile emotionale.

Leu

Te afli intr-un moment minunat, viata ta ia o turnura frumoasa, insa e necesar sa ai rabdare si sa nu precipiti lucrurile. Se pare ca mai sunt cateva lucruri de inteles din trecutul tau. Acum tragi concluziile, in timp ce deja virezi pe o „strada” noua. Fa-o cu blandete, fata de tine si de ceilalti.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close