Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodiile care vor pune cariera pe primul loc în această vară

Horoscop. Zodiile care vor pune cariera pe primul loc în această vară

Horoscop. Zodiile care vor pune cariera pe primul loc în această vară
16 Mai 2018   •   15:54

TAUR 
În plan profesional ai ocazia să iei avant, așa că profită cât șansa este de partea ta, adică în special în iunie! Șeful te privește cu ochi buni și există posibilitatea unei promovări, dacă îți joci cartea așa cum trebuie. August poate fi o luna mai complicată: se pare că atribuțiile tale în cadrul firmei nu sunt prea clar definite.

LEU 
Pentru tine, vara începe cu unele turbulențe planetare. Nici la job nu stai „pe roze”: planetele îți afectează raporturile de muncă. Din acest motiv îți vei dedica mai mult timp carierei. În iulie, astrele îți încarcă agenda: job-ul, tot felul de „corvezi” cotidiene, pe toate va trebui să le faci de una singură. Din păcate, nu fără un stres considerabil, având în vedere că Soarele nu-ți este aliat!

BALANȚĂ
Astrele anunță decizii importante pentru această vară: nu ai de ce să-ți faci griji, chiar dacă lucrurile se „mișcă” ceva mai greu, finalul va fi pe placul tău! Fii foarte atentă în jurul tău, la tot ce se vorbește, și nu te sfii să faci propuneri! Vei avea și sprijin în căutarea unui (nou) loc de muncă. Astrele vor fi prielnice și nativelor care vor să înceapă o afacere pe cont propriu.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii cariera vara
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close