Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile vedetă ale lui 2020.Noroc cu carul, oportunități și iubire pentru cei mai norocoși din zodiac

HOROSCOP. Zodiile vedetă ale lui 2020.Noroc cu carul, oportunități și iubire pentru cei mai norocoși din zodiac

HOROSCOP. Zodiile vedetă ale lui 2020.Noroc cu carul, oportunități și iubire pentru cei mai norocoși din zodiac
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Noi 2019   •   21:24

HOROSCOP.  Așteptăm anul 2020 cu înfrigurare și, ca de fiecare dată, cu speranța că va fi mai bine decât anul care se încheie.

HOROSCOP. În primul rând, ne raportăm la Jupiter, planeta norocului. Tot Jupiter este și cea mai mare dintre planete sistemului nostru solar, patronează semnul Săgetătorului și este asociată bucuriei și optimismului.

HOROSCOP. Mai mult, astrologii o numesc planeta darurilor, a bogăției și a beneficiilor pe toate planurile. De aceea, este important să știi când îți tranzitează zodia și câte schimbări benefice îți poate aduce.

HOROSCOP. Ei bine, Jupiter va intra în semnul Capricornului începând cu 3 decembrie 2019 și va petrece aici 2 ani și jumătate! Însă lângă Jupiter va fi și Saturn, cumva să îl contracareze pe Marele Benefic, Saturn mai fiind cunoscut și ca planeta ghinionului. Dar Jupiter va fi mult mai puternic în influența sa, reușind să combată orice neajuns trimis de Saturn.,

HOROSCOP. Acestea fiind spuse, iată care sunt zodiile norocoase ale lui 2020!

Capricorn

Fecioară

Taur

HOROSCOP. Continuarea aici.


 
 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close