Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul dragostei, 2 - 8 iulie. Vărsătorii au parte de foarte multe aventuri, iar Racii primesc surpriza verii

Horoscopul dragostei, 2 - 8 iulie. Vărsătorii au parte de foarte multe aventuri, iar Racii primesc surpriza verii

Horoscopul dragostei, 2 - 8 iulie. Vărsătorii au parte de foarte multe aventuri, iar Racii primesc surpriza verii
02 Iul 2018   •   21:29

Săptămâna ce va începe vine cu noutăți pentru majoritatea nativilor din zodiac. Dacă unii cunosc aventuri la alt nivel, alții au parte de multe surprize și regăsiri cu oameni din trecut. 

BERBEC. În această săptămână, nativii berbeci au parte de atenșie deosebită din partea partenerului de viață și primesc foarte multe surprize din partea acestuia. 

TAUR. Taurii trec printr-un conflict mai vechi, ce revine în relația de cuplu. Poate ar fi mai bine să vă rezolvați problemele, pentru a nu degenera. 

GEMENI. Gemenii cunosc noi persoane cu care leagă legături puternice, ce vor avea mai târziu efecte negative asupra lor. Mare atenție!

RAC. Totul merge ca pe roate în relația cu partenerul de viață! Puneți la cale planuri frumoase de viitor, care se vor concretiza cu ușurință. Partenerul de viață îți va face o surpriză de proporții!

LEU. O persoană din trecut nu îți dă pace și chair îți face probleme în relația de cuplu. Fii atent, căci este posibil să ajungi la despărțire!

FECIOARĂ. Nimic pe lume nu-i mai frumos decât să iubești și să fii iubit. Partenerul de viață îți face viața perfectă și ar trebui să-l apreciezi mai mult. 

BALANȚĂ. Alături de partenerul de viață vei trăi, în această săptămână, cele mai frumoase lucruri din lume. Mai mult! Acesta îți pregătește o surpriză de proporții!

SCORPION. Ești surprins într-un mod plăcut de o persoană neașteptată, care îți face avansuri și își dorește să te aibă cu orice preț. 

SĂGETĂTOR. Alegerile proaste te vor costa scump! Investești timp și sentimente în persoana care îți va cauza mari probleme mai târziu. 

CAPRICORN. Este posibil ca tu și partenerul de viață să aveți câteva certuri, care vor trece rapid. Nu lăsa orgoliul să intre între voi!

VĂRSĂTOR. Cunoști o persoană nouă alături de care vei trăi aventura vieții tale. Ai mare grijă la cei din jur, căci vă dau târcoale!

PEȘTI. Deși ești singur, te gândești să intri într-o relație care să-ți satisfacă toate mofturile. Mare atenție la persoana pe care o alegi să stea lângă tine!

Sursa: spynews.ro

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close